Wednesday, February 23, 2011

another culprit... [email protected]

Assalamualaikum .....
 Terima kasih atas jawabnya encik,pasal perniagaan ni memang betul2 dapat memberi keuntungan yang lumayan buat kite berdua,kat sini saye just nak kejujuran dan keihklasan encik dalam transaksi ni,jadi kalau encik memang
betul2 nak buat business ni dgn secara jujur dan ihklas,saye minta kerjasama dari encik,jadi kalau kite dapat saling bekerja same,jadi saya kat sini pun akan merasa gembira dan takda risau lagi,pasal encik di sini nanti kite akan bagi dua dari keuntungan selepas transaksi.

Selain dari pada itu,saye nak bagi tau dgn encik transaksi ni bukan just sekali due je,encik akan berurusan dgn company kami dgn jangka panjang/lama,dan selepas transaksi,dari keuntungan tu kite bagi due,40% untk saye dan 60% untk encik.

Butir2 perniagaan: Hal ini sangat sederhana dan mudah untk melakukan transaksi,saye di sini akan bagi maklumat dgn company kami yang encik adalah agent pembekal produk di malaysia.

Selepas syarikat kami tau yang encik adalah agent penjual produk tu,CEO company kami akan terus berhubung dgn encik langsung untk membuat tempahan,dan selepas encik da pun berbincang dgn CEO kami,company akan
turun ke malaysia untk berjumpa dgn encik,dan membali dari tangan encik langsung dgn cash(tunai)
(C.O.D = Cash On Delivery)

Ini adalah Maklumat produk dan harga notis:

Nama produk:SAPHIRE WHITE STONE

Harga p'kg :$ 2.250.00 USD (ini adalah harga yang encik akan beli dari
pada pembekal di malaysia)

Harga untk syarikat:$ 7.500.00 USD (ini harga yang encik tawarkan untk
syarikat kami)

Keuntungan kita akan menjadi:$ 5250.00 USD dalam setiap p'kg

Saye harap encik faham dan jelas dgn penjelasan saye,kalau encik masih ade yang belum faham,tolong bagi tau dgn saye secara langsung,melalui email atau phone.bila encik setuju dgn cadangan saye ni saye mohon encik menghantarkan butir2 yang saye minta di bawah ini.

NAME IN FULL:

NOMBOR HANDPHONE:

FAX NUMBER (JIKA ADA)

ALAMAT (HOME AND OFFICE).

 Encik kalau seandainya encik tak berminat dgn biz ni,saye minta tolong sangat bagi tau saye dgn secara baik baik,pasal i tak faham dgn orang melayu kita sekarang ni,bila kita buat baik dan ihklas,malah dia orang pulak yang langsung tak tau nak hormat orang,karena saye kat sini just menawarkan saja,kalau andai kata minat ok,tak minat pun saye tak paksa untk harus buat betul tak encik..?

Terima kasih,dan saye minta maafla banyak banyak pasal da luahkan rasa geram saye ngan orang yang tak da otak sama sekali,orang yang tak tau adat dan hormat,saye faham encik,saye tak sepatutnya salahkan mereka,karena mungkin benda yang datang dari internet ni ada yang tipu dan ada yang benar.tapi bila yang benar datang,dia orang pun taknak percaya. ok encik saye minta maaf kalau sekiranya da mengganggu encik.

dan ini saye punya no +447842747260
kalau ada yang mana encik tak faham tolong bagi tau ngan saye langsung dan buat pengetahuan encik saya dapat email encik dr pada internet,saya harab ini bukan menjadi masalah bagi kita untk buat urus niaga ni.

Wassalam...
Siti N


It's a SCAM ... BEWARE!!!

No comments: