Saturday, October 16, 2010

Lagi kisah menarik UNSTOPPABLE...

Program UNSTOPPABLE

Ada berberapa step dalam program ini..
1.Anda akan diperkenalkan cara-cara untuk 'menyemai' biji benih anda dengan cara yang selamat. Di sini secara part time pun potensi pendapatan anda adalah di antara RM5000 ke RM25,000 sebulan. Bergantung pada anda sendiri. Bab modal bukan satu isu.. kami ada jalan untuk dapatkan anda modal jika perlu..kerana program kami boleh anda lakukan tanpa modal! Apa dia? Tanpa modal?? Sukar nak percaya?..ok cuba kita tengok seorang salesman yang membawa katalog berjumpa seseorang kemudian menerima pembayaran dan mendapat komisyen! Apakah modal yang dia guna? So di sini bukanlah anda kena jadi salesman, tapi akan diperkenalkan berberapa cara untuk dapat extra income..tambahan pula zaman sekarang ni ada teknologi internet yang membolehkan anda jadi reseller secara percuma dan terus boleh buat duit daripadanya tanpa perlu keluar dari rumah..

2.Step ke2 apabila anda telah ada extra income..maka anda akan diberi bimbingan bagaimana nak 'amplify' atau menguatkan lagi income anda sehingga mencecah RM50,000 sebulan.

3.step ke3 pula..anda akan dibimbing lagi untuk 'protect' income anda supaya berterusan sampai akhir hayat malah boleh pulak diwarisi anak-anak serta generasi kita akan datang!!

4.step ke4 pula anda akan diperkenalkan kepada konsep-konsep "Super Rich'..idea-idea ini akan membantu anda untuk berjaya lebih jauh lagi..mana tau anda merupakan bakal BILLIONAIRE yang sedang menetas!!

5.Anda akan diberi bimbingan serta konsultan sepanjang bersama kami...satu pelaburan yang tak sia-sia..

Benefit join Unstoppable Team:
a-Boleh menjana income yang di inginkan..5 angka mahupun 6 angka sebulan..(u decide!)
b-Teknologi info bagaimana generate income RM500k - RM1juta setahun melalui bidang properties dengan modal serendah RM3700 sahaja!
c-Tukar konsep aset vs liabiliti..bagaimana setiap RM jadi biji benih yang bakal melahirkan pokok dan akhirnya hutan duit yang tebal!
d-bergaul dengan semua orang yang positive serta moral support yang berterusan
e-bimbingan serta dorongan berterusan sampai berjaya
f-memiliki kereta mewah impian dalam masa 4-6 bulan sahaja
g-bersara selepas 6 bulan dengan income RM30k-rm100k sebulan secara auto pilot & residual
f-duit bekerja untuk kita bukan kita bekerja untuk duit!
g-Teknik F345 yang membolehkan anda dapat income RM1 juta setahun
h-teknik meta/milton & power goal setting yang membolehkan anda dapat apa saja hasrat anda!
i-Multiple source of income..banyaknya cara bebas kewangan & bebas masa!


Cara-cara nak join Unstoppable team:

1-Wajib datang berjumpa ahli die…die tak akan explain dalam telefon..
2-sms nama utk set appointment dengan die....siapa yang benar benar serius akan dapat income sepertimana yang telah berjaya dan kaya dalam Unstoppable team ini.
3-sebarang alasan untuk tidak datang menunjukkan anda tak ada kesungguhan nak berjaya ..so better lupakan hasrat untuk join team ini..
4-segala pertanyaan anda akan terjawab..setiap penyakit ada ubatnya..di Unstoppable anda akan dibimbing sampai berjaya dengan syarat anda ingin belajar dan boleh diajar.
TERDAPAT 4 PAKEJ BOLEH ANDA PILIH

1.Pakej Usahawan BRONZE

VPP + Lumiglow + IBS
potensi pendapatan Sehari = RM684,Sebulan = RM20,520
Harga permulaan : RM 532
( Termasuk RM38 bayaran pendaftaran ahli )

2.Pakej Usahawan SILVER

VPP + Lumiglow + Omega + Oxylife + TrimmUp + IBS
potensi pendapatan : Sehari = RM2,052,Sebulan = RM61,560
Harga permulaan: RM 1,444
( Termasuk RM38 bayaran pendaftaran ahli )

3.Pakej Usahawan GOLD

VPP + Lumiglow + Omega + Oxylife + TrimmUp + X’sotika + HealUp + SBW + IBS
potensi pendapatan Sehari = RM 3,420,Sebulan = RM 102,600
Harga : RM 2,356
( Termasuk RM38 bayaran pendaftaran ahli )

4.Pakej Usahawan PLATINUM

VPP + Lumiglow + Omega + Oxylife + TrimmUp + X’sotika + HealUp + SBW + Clensup + IBS
potensi pendapatan Sehari = RM 4,788,Sebulan = RM 143,640
Harga permulaan : RM 3,268
( Termasuk RM38 bayaran pendaftaran ahli )

Apa yang diperlukan untuk join Unstoppable Team:

1-Ada modal antara RM532-RM6900 (cash, credit card, personal loan)
2-join 1 to 1 coaching session..sekurang2nya 3 jam sebanyak 2/3 kali
3-boleh memberi komitment sekurang kurangnya 1 jam sehari atau 2 jam seminggu(bz part timer)
4-inginkan income sekurang kurangnya RM10k sebulan!

BUAT LOAN 5K DAPAT 36K

SYARAT-SYARAT
1. WARGA NEGARA MALAYSIA
2. LOAN LEPAS(TIADA BLACKLIST(KECUALI GOV & BDN BERKANUN)
3. DERMA 3K
4. PERKENALKAN 4 ORG KAWAN
DOKUMEN YG DIPERLUKAN
1. IC
2. SLIP GAJI 3 BULAN TERKINI
3. EPF STATEMENT
4. BANK STATEMENT
5. COMFIRMATION LETTER

JANGAN JADI MANGSA SCAM GENG-GENG UNSTOPPABLE!

Kami minta semua pihak yang ada maklumat tentang mereka sila email kepada kami [email protected]

Last Updated on Friday, 21 May 2010 02:24 

4 comments:

Anonymous said...

Good day!This was a really wonderful post!
I come from milan, I was fortunate to search your subject in yahoo
Also I obtain a lot in your Topics really thanks very much i will come daily

dong dong said...

2015926dongdong
canada goose sale
canada goose
michael kors handbags
canada goose jackets
ugg boots sale
Oakley Polarized Sunglasses Cheap Outlet Store
Christian Louboutin Outlet Sale Cheap Online
coach outlet online
louis vuitton outlet stores
Cheap Christian Louboutin Shoes Sale
nike air max 90
ugg boots sale
louis vuitton
mihchael kors bag
jordan shoes
michael kors bags
Abercrombie and Fitch Store
Abercrombie and Fitch USA Outlet Store
coach outlet
michael kors outlet online
Coach Luggage Bags Outlet Sale Online
coach outlet online
toms outlet
true religion outlet
Designer Louis Vuitton Bags Discount
Coach Factory Handbags Outlet Store
Michael Kors Outlet Online Deals Huge
fitflops sale clearance
Louis Vuitton Online Shop Stores
Jordan 4 Shoes For Sale

Hua Cai said...

jordan shoes, http://www.jordanshoes.us.com/
nike huarache, http://www.nike-airhuarache.co.uk/
canada goose jackets, http://www.parajumpers.in.net/
coach outlet canada, http://www.coachoutletcanada.com.co/
the north face clearance, http://www.thenorthfaceclearances.us.com/
jordan shoes, http://www.jordan-shoes.us.com/
cheap jordans, http://www.cheapjordanshoes.in.net/
black friday 2015, http://www.monclerjacketsuk.co.uk/
air jordan 4, http://www.airjordan4.org/
gucci, http://www.borseguccioutlet.it/
tiffany outlet, http://www.tiffany-outlet.us.com/
louis vuitton outlet, http://www.louisvuittonoutlet.in.net/
louis vuitton handbags, http://www.louisvuittonhandbag.us/
oakley outlet, http://www.oakleyoutlet.in.net/
hollister uk, http://www.hollistershirts.co.uk/
chanel handbags, http://www.chanelhandbagsoutlet.in.net/
tiffany jewellery, http://www.tiffanyjewelleryoutlets.co.uk/
nike air max uk, http://www.nikeairmaxshoes.org.uk/
michael kors handbags, http://www.michaelkorshandbag.co.uk/
true religion jeans, http://www.truereligionjeansoutlet.com/
chanel handbags, http://www.chanelhandbags-outlet.us.com/
pandora jewelry, http://www.pandora.eu.com/
michael kors outlet, http://michaelkors.outletonlinestores.us.com/
pandora jewelry, http://www.pandorajewelryoutlet.us.com/
dansko outlet, http://www.dansko-shoes.us/
20151016caihuali

Minko Chen said...

lululemon pants
philadelphia eagles
mont blanc pens
supra shoes
cheap ugg boots
michael kors uk
michael kors handbags clearance
hermes outlet store
gucci outlet
cyber monday deals
ray ban,rayban,occhiali ray ban,ray-ban,ray ban occhiali,ray ban sunglasses
ray-ban sunglasses
polo shirts
lacoste shirts
michael kors wallet sale
kobe 9
chanel outlet
mcm backpack
camisetas futbol baratas
air jordan shoes for sale
michael kors outlet online
1103minko