Saturday, October 16, 2010

Apa itu UNSTOPPABLE?

ASB hari ni plg tinggi pun blh dpt 8% 9% aje tul tak? tp kami blh tjk cara, mcm mane blh dpt sampai 30%..

satu cara lagi, mcm mana nak penuhkan ASB dlm mase 6 bln..
pastu kalau ASB ada RM200k kalikan dgn div30%, berapa blh makan setahun? RM60k sethn tu.. bahagi 12 bln dpt lah RM5k sebln..

lagi satu, ramai org x tahu, dgn RM50k, kite blh dpt RM4juta dlm mase 5 thn melalui platform PROPERTIES.. ade lah carenye..

income ni ade 2 jenis, aktif dan pasif..
aktif kena lari br dpt duit
pasif tido pun dpt duit..
pasif plak ade dua
x berniaga @ berniaga..

x berniaga blh dpt RM5k sebln..

berniaga blh dpt RM5k sehari..

platform biz yg kite pakai skrg ialah e networking
sama mcm e commerce..

mcm pemegang kad kdt, ramai yg tak tahu, bank blh bg loan RM35k..
kalau dpt loan tu buat beli sport rim x berapa cerdik lah, pas tu kena byr bln2..

tp kalau join kami dlm RM32k lepas 10 hari dpt rebet dari syarikat RM10k..
kalau dpt RM35k tu bwk msk ASB x cerdik lah.. dptlah 8%aje, tu pun sethn br dpt,
tp kalau join kami 10 hari lepas tu dpt RM10k..
NAK YANG MANA?

ada 10juta pengguna facebook kat malaysia, agak2 ramai tak yg ade kad kdt?

mesti ramai betul tak? maknanya ramai yg ade RM35k btl tak?
kite nak cari 4 hingga 7 org aje..
nanti saya akan ajar cara2 promote kat f/b, sekali update aje, 4,5 org dah tanya dah..

kalau 4 org yg ade kad kdt join, blh dpt RM41k
kalau 7 org RM75k dan seterusnya..............
sebab, e commerce ada group sell, sell jln dpt bonus..

itu baru 1st, level, 2nd level blh dpt RM500k, 3rd level blh dpt 2juta.. 4th level blh dpt 12juta.. tp kite target sampai 3rd level aje lah RM2juta x div 30% dpt RM600000 sethn x 12bln dpt RM50k sebln.. ni duit geli2 ni, sebab biz still jln lg..
sebab tu lah ramai dlm team ni yg dah beli kereta geli2, rumah geli2..

selama hari ni org tak buat loan guna kad sebab:
- takut muflis,
- x tahu nak multiplykan duit..

sebab tu org tak tahu,
hutang blh jadi income..
kalau berhutang ngan bank pas tu beli benda ngarut2 kan x berapa cerdik..
kalau hutang utk buat biz yg gerenti asyuk kan ayah segala cerdik..
skill ni dah lame dah org2 kaya buat, kite aje yg baru tahu..

beza antara org KAYA dgn org MISKIN ialah..
TAHU dgn X TAHU..



Sumber daripada: http://www.carigold.com/portal/forums/archive/index.php/t-174454.html

5 comments:

Anonymous said...

If some one needs to be updated with hottest technologies afterward he must be pay a
visit this web site and be up to date every day.



Here is my web page gitesfrankrijk.wordpress.com

Guo Guo said...

fitflop outlet
burberry outlet
ralph lauren outlet
timberland boots for men
michael kors outlet online sale
michael kors outlet
jordan shoes
ugg outlet online store
ralph lauren outlet
coach outlet store online
coach outlet
true religion sale
hollister
jordan 4
coach factory outlet
louis vuitton bags
oakley sunglasses
canada goose jackets
burberry bags
ugg outlet
fitflops
louis vuitton outlet
christian louboutin shoes
abercrombie
ugg outlet

ugg shoes
michael kors handbags
abercrombie store
louis vuitton outlet
chanel outlet
cheap uggs
michael kors outlet
lululemon
ugg for women
gucci outlet
abercrombie fitch
belstaff outlet
coach outlet store online

Xianjun Ranqin said...

qihang0928,instyler max
chaussure louboutin
cheap versace
tods outlet
jordan pas cher
mcm outlet
snapbacks wholesale
michael kors outlet
tory burch outlet
tod's shoes
mont blanc
timberland boots
longchamp handbags
gucci
ray ban sunglasses outlet
nike blazer
rolex replica watches
coach outlet online
air max 90
oakley sunglasses wholesale
insanity workout
canada goose outlet
jordans for sale
coach outlet store online
adidas superstar
adidas superstars
ralph lauren outlet
nike air max 90
hollister kids
nike air huarache
fitflop uk
p90x workouts
coach outlet canada
nike free runs
hermes uk
oakley sunglases cheap
nike air max
cheap oakleys
q

chenlina said...

chenlina20160129
louis vuitton handbags
ray ban sunglasses
coach outlet
toms shoes
ray ban sunglasses
abercrombie and fitch
coach outlet store online
louis vuitton outlet
cheap toms
air max uk
abercrombie and fitch
p90x
coach outlet store online
abercrombie outlet
tory burch outlet
uggs for women
oakley sunglasses
abercrombie & fitch
louis vuitton handbags
ugg boots
kobe bryant shoes
polo ralph lauren
vans shoes sale
michael kors outlet online
ray ban sunglasses
jordan retro 11
michael kors handbags
michael kors uk
abercrombie and fitch new york
nike huarache shoes
ray ban sunglasses
abercrombie outlet
ray ban sunglasses outlet
cheap oakley sunglasses
hollister shirts
coach outlet
polo ralph lauren
ralph lauren uk
michael kors outlet
replica watches
as

chenlina said...

chenlina20160607
burberry outlet
jordan retro 3
cheap nfl jerseys
ralph lauren outlet
coach factory outlet
oakley vault
nike blazers
louis vuitton handbags
ed hardy clothing
authentic louis vuitton handbags
michael kors handbags
kobe 9
beats by dr dre
nike store outlet
oakley outlet
tiffany and co
air jordans
coach outlet
timberland boots
jordan 4 toro
ralph lauren outlet
louis vuitton outlet
coach factory outlet
coach outlet
coach factory outlet
louis vuitton outlet
hollister
coach outlet
michael kors purses
designer handbags
polo ralph lauren outlet
coach outlet
burberry outlet
adidas shoes
michael kors handbags
celine bags
ray bans
oakley vault
jordan 4
louis vuitton
as