Thursday, September 23, 2010

TV LED ini hanya untuk Lembu sahaja...

Raya ni ada yang tukar TV LCD tak?  Yalah setakat TV skrin leper ni pun harganya dah murah tak macam mula-mula keluar dulu tetapi bergantung kepada ketajaman gambar dpi. Tapi korang jangan nak kerek dengan TV skrin leper korang tu..



Sebab di di Russia, tv flat cuma untuk kandang lembu jer . Skrinnya bergambar padang rumput supaya lembu-lembu tu berasa seperti di tempat luas yg penuh dengan rumput, dan katanya agar lembu tidak mudah stress! Bila tak stress badan pun cepat gemuk, bila cepat gemuk cepatlah kena sembelih. 


Pemasangan sedang dijalankan....


bukan LCD tau.. tapi LED maaa.. bagaimana TV rumah anda?



akhirnya, pemasangan berjaya... Lembu kurang STRESS!

2 comments:

apz said...

Samsung lagi, pergh.. kalau buat monitor kat office ni pun bagus

JaynaFayzal said...

wah...hebatnyer.....kat msia nk beli LED TV pon cam x mampu...lembu leh tgk LED TV lg....hebat2!!!