Saturday, August 07, 2010

awek pelik...

perut lapar.... kena makan ni.. sebab kalu tidak makan nanti masuk angin...

so berhenti lah untuk beli makanan di fast food nampaknya lagi...

masa beratur.. nampak satu awek ini.. macam kenai.. tapi kat mana yaa..

dia tengok daku balik macam pelik... tapi tidak mengapa.. rasanya sempat daku nak recall masa makan.

So duduk lah daku di area yang mmg kosong sebab daku sorang .. so duduk lah hujung2.. yang nak pi duduk kat tengah2 alam buat apa.. betul tak?

masa duduk baru perasan pulak awek meja hadapan.. so awek ni usha daku balik.. sementara tu daku dah mula makan..

tiba2.. sang pak we nya bangun terus duduk bersebelahan instead dari duduk mengadap..

aik.. tersenyum sorang2 lah daku... nak gelak macam setan nanti orang kata .. mamat ni kena sampuk apa...

sampai habis makanan.. daku dok pikir.. sapa kah awek ni.. nak kata sedara tidak mungkin...

perkara yang baik disini... pakwe nya seorang yang protective.. bagus utk calon suami... tetapi dari mata kasar bakal mengonkong.. ewahh.

perkara yang kurang baik disini.. bahaya jugak kalu pompuan dok usha semacam.. boleh timbul syak wasangka kat pak we dia.. kui..kui..kuii.

perkara yang tidak baik... DAMM.. daku tidak dapat recall minah ni... tapi daku check jugak zip seluar takut terbuka ke.. tu pasai dia dok usha balik tu.. muahahahaha

Sampai rumah tidak dapat daku recall si awek ni.. masa utk ps-ef | grep awek dah kill awek punyer PID...

*/masa untuk menyambung... menggoreng semula PROPOSAL.

No comments: