Wednesday, July 07, 2010

bagus komen yang membina....

Apa yang BEST MOSC 2010 di mata Pisyek?
1. Tempat senang nak pergi. Nasib baik tak buat jauh-jauh.
2. Makanan memang best gile.
3. Murah. Pakej pelajar adalah sebanyak RM70 SAHAJA. Budak-budak UTP yang tengah cuti tu, rugi la tak datang. Daripada korang buang karan, lepak-lepak kat rumah, baik datang sini.
4. Dapat jumpa otai-otai dari seluruh dunia. Sam Moffatt dari Australia, pastu ada orang Google datang gak. Best kan?
5. Bley kenal dengan mamat-mamat yang selamat ni tahu nama je, tengok secara live tak pernah lagi.

Apa yang TAK BEST MOSC 2010 di mata Pisyek?
1. Speaker cakap English dengan slanga yang susah nak faham.
2. Topik dengan apa yang disampaikan tak selari. Contoh, Topik: Ariel dan Luna kini semakin hangat, tapi yang disampaikan adalah kisah Perancis gagal di World Cup 2010 Afrika Selatan. Apekehe?
3. Pisyek dapat nametag yang ade barcode. Tiap-tiap kali nak masuk dewan kena scan dulu. Annoying gile dowh. Aku punye SV takde la pulak kena scan-scan nih. Cuba buat style smart-tag ke, baru la cam hebat sikit. Hahaha...
4. Macam-macam ringtone henset yang dapat didengar ketika talk sedang disampaikan dalam dewan. Oh, kamon la. Ade aku datang semata-mata nak dengar ringtone henset ko? Bunyi slow-slow leh tahan lagi. Ni satu dewan yang besar tu boleh dengar. LOL!
5. Tak dapat tshirt event. Ni memang hampeh gile. Lain kali tolong masukkan sekali la tshirt event dalam pakej atau letak siap-siap dalam goodie bag tu.. Baru semangat sikit nak dengar talk. Hahahaha...

Source daripada:http://www.pisyek.com/terbaru/malaysia-open-source-conference-2010.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+pisyek+%28Dunia+Pisyek%29&utm_content=Twitter

No comments: