Sunday, May 23, 2010

bila Gecko dipuji....

2:59 AM lutfi: salam tuan
http://my-opensuse.blogspot.com/
saya telah memulakan blog ini.. tetapi akhirnya kebuntuan idea
me: wsalam
aik..
ada blog baru kah
3:00 AM lutfi: paling tak best, bila nak add repo.. mmg slow sikit aku ni
ingin menjemput tuan untuk menjadi penulis di situ
untuk berkongsi ilmu2 gecko tuan
3:01 AM me: boleh juga...
jika tidak keberatan..
lutfi: dan sapa2 yg gecko pon akan diajak
ok tuan
sudah di invite
3:02 AM kalo2 free tulis la tuan... untuk berkongsi gecko tuan
me: ok sat3
3:04 AM ok sudah accept
3:05 AM lutfi: ok tuan.. tengkiu tengkiu
me: sesama2
lutfi: hendak memikirkan post baru untuk blog ini, tetiab teringat kat tuan pula
tuan sudah dapat msg saya tempoh hari?
me: ehehehe
mengenai apa tu..
3:06 AM lutfi: sijil Linux varsiti saya sudah beri pada wan
me: oo
ada2
tunggu MOSC kut
lutfi: nak masuk dalam sampul kad kawen macam tak muat tuan...
me: nanti amek dari dia
no hal..
takut jadi sijil kahwin pulak nanti
lutfi: ok tuan.. saya akan tolong ingatkan die...
me: muahahahaha
lutfi: lagi satu tuan, mahu alamat tuan skali lagi
3:07 AM daku format pc tuan.... sudah ilang pada note desktop lama ku
untuk undangan majlis perkahwinan ku nanti
ada daging... so, tuan boleh la makan puas2...
3:08 AM me: hehehe
mohd hidzuan zainul hashjim
hashim
3:09 AM 11, jalan ss12/4, subang jaya, 47500 Selangor, MALAUSIA
3:11 AM lutfi: ok tuan
tengkiu
3:14 AM me: sesama tuan..
3:17 AM lutfi: tuan e1, jadik admin blog skali ya.. boleh ajak gecko2 lain menyumbang idea
me: ok boleh..
lutfi: ok tuan.. sudah dilaksanakan
me: tapi tu lah geckop tidka ramai kat malaysia ni..
lutfi: hoho
3:18 AM tapi mmg gecko macam stabil skit berbanding kucing
tak dinafikan
tapi, kucing lagi mudah difahami berbanding gecko (pada pendapat daku la)
3:19 AM kerana gecko ada identiti sendiri dan daku seorang yg slow
hohoho
3:20 AM sangat suka dan berbangga dengan kejayaan melayubuntu.blogspot
http://melayubuntu.blogspot.com/2010/05/melayubuntu-memenangi-creative-youth.html
harap blog ni dapat menyumbang kepada gecko2 sekalian
3:24 AM me: hehehhee..
Insya Allah..

No comments: