Sunday, February 07, 2010

bagaimana untuk menilai...

jumpa sang kawan.. baru pulang daripada Internet Marketing dari PAKAR JUTAWAN INTERNET YANG TULEN katanya...

so aku pun suka bertanya.. apa yang ko dapat.. ajar lah aku sedikit.. usah pulak ko cakap ilmu yang ko dapat tidak boleh disampaikan kerana hukum nya HARAM bak kata seorang TRAINER yang pernah aku kenal satu masa dahulu

(APA yang kita pelajari hari ini adalah untuk awak seorang sahaja.. SAYA HARAMKAN awak untuk menyampaikan ilmu yang saya ajar kepada orang lain... F**K-OFF - itu sahaja ayat yang terbaik utk malaun seperti diatas)

didalam dunia internet marketing ni... keyword amat penting.. so kalu ko nak hebat pastikan keyword ko dikenali oleh sang google..

lagi aku aku bertanya.. ko mesti buat blog.. update blog.. banyak kan menulis .. berforum... dan macam2 lagi..

(dalam hati kalu macam ni lah pakar yang ajar ko.. baik aku ajer yang ajar ko.. tidak payah ko bayar RM 599 tu.. aku ajar ko RM 100 ajer untuk 4 JAM SAHAJA - (PERSONAL COACHING) bagaimana untuk jadi hebat di Google....)

saksikan lah....

dari capaian who.is

a [Domain Name]                 concept.my
b [Registration No.]            D6A019064
c [Record Created]              29-JUL-2009



lebih lanjut disini.

dari carian Google pada 02.12 pm  - [email protected] - 07-02-2010




hasil carian,




Colour Concept Resources mempunyai laman web yang bernama "concept.my" telah berdaftar sejak Julai 2009 dan mempunyai blog = "blog.concept.my" yang mula posting sejak September 2009.


Kesimpulannya adalah bagi sesiapa yang inginkan kursus sebenar Internet Marketing adalah mudah sahaja.

  • Langkah pertama, SABAR. Sekiranya tidak boleh, lupakan sahaja Internet Marketing ini. Lebih baik berikan kepada yang pakar dan bukan sekadar mengikuti kelas-kelas yang boleh menjadikan anda hebat dengan sekadar satu malam sahaja.

Sekian, kepada sesiapa yang berminat untuk mengetahui RAHSIA SEBENAR DIDALAM RAHSIA PEMASARAN INTERNET sila hubungi saya di [email protected] | [email protected] 


No comments: