Tuesday, June 23, 2009

selsema teruk ari ni...

pagi bersiap awal.. sekali pekerja tidak sampai lagi di office.. terpaksa lah sang farid menjaga kedai sebentar.. berakhir dengan kelewatan mengakibatkan sang rizal kebuluran..

sampai Ampang sudah makan tengahhari.. bukan lagi sarapan...

settle kan masalah perut dulu baru pergi bank

selepas masalah bank selesai.. hantar sang farid balik rumah..

bergegas ke rumah.. mencari soluble.. sebab selsema aku sudah teruk sangat..

tidur.. bangun kul 6.30..

bersiap ala koboi.. bergegas ke Cyberjaya sebab sang nasrul nak belanja makan..

sampai semua orang sudah habis.. tetapi dapat jugak aku makan nasi beriyani kambing.. hehehehe

tima kasih sang nasrul..

pergi bangi.. baru pertama kali aku sampai Sekyen 4.. hehehe

tima kasih kepada kak nor.. kerna tulun daku..

mengantar bro haris pulang...

dan call sang rizal untuk lepak ngan dia.. boleh bagi nasi beryani ayam ni..

nampak gaya tiada... memang tiada rezeki gamaknya..

masa untuk mendaftar kehidupan... http://e1.my

Wednesday, June 17, 2009

jumpa juga masalah MX aku...

terima kasih sang google kerana bagi aku platform utk beremail2.. hehehe

http://email.selasih.net

Saturday, June 13, 2009

selamat hari jadi ...

hari ini .. hari jadi bapa ku...

tiada hadiah dapat dilbelikan kerana masih belum berkemampuan... sedih betul rasanya..

so aku belikan food supplement supaya sihat untuk bapa ku dan ummi ku...

menu special hari ini... roti jala + kuah durian.. superbb!... ummi yang masak mesti MANTAP!...

ok masa makan malam...

Thursday, June 11, 2009

bekerja...

di bilik server klien... sengaja test post .. ingatkan keba block... rupa-rupanya lepas.. hehehehe