Thursday, May 22, 2008

selamat lah aku suka kari...

kepada kawang2.. sila berhati2 apabila terjumpa perencah ini,


kepada peniaga2 tom yam senantiasa berwaspada... jangan pakai boh ajer..

Ingredients:
Vegetable oil 20%, dried shrimp 10%, dried chili 10%,
onion 10%, garlic 10%, tamarind 10%, sugar 10%, salt 10%, shrimp paste
5%

Directions: Mix in any kind of food and soup for hot flavour. Spread
on the bread, dip crisp rice sheets, pork crackilngs

source dari : hidayah.net

Wednesday, May 21, 2008

pi usha projek WIFI..

tadi pi ngan member aku usha projek Wi-Fi tempat jin bertendang... Lubok Cina, Melaka. muahahahaha

tapi aku rasa bukan tempat jin bertendang ni.. macam port mamak untuk jin layan EPL.. muhahahaha

sekarang ni aku dapat lafgi satu ilmu.. memang x leh amek satu source untuk forex signal ni..
sebab selama ni memang aku baca satu source ajer.. iaitu FOREXFACTORY, yang lain memang aku x amek peduli... tapi semalam aku dah terkena... kerugian yang melampau....

tapi tidak mengapa.. rezeki TUHAN yang punyer... DIA kata DIA mau kembali.. aku terpaksa redha.. kira baik account aku tidak kena SWIPE... bersyukur sekali lagi... tapi esok masih ada.. Insya Allah... sekiranya USD 700 aku buat dalam masa 21 hari.. harap2 kali ini USD 1,400 dalam masa 21 hari... Amin.

Tuesday, May 20, 2008

ari ni aku bakal jadi pria terhebat...

kesilapan teknikal yang aku rasa amat terlampau... kerugian sebanyak USD707.00
punyer lah lama aku kumpul sebanyak ini.. lebih kurang 21 hari untuk dapat jumlah ini,

tapi tidak mengapa.... kepahitan sudah aku rasa... berharap lepas ini teknikal analisis aku makin bertambah baik... sungguh tak sangka.. fundamental dah aku lihat dari macam2 sudut.. memang amat mustahil seandainya GBP menguat... tapi dia menguat jugak....

dengan kaunter SELL aku buat tanpa STOP LOSS sebanyak 4 ketui pulak tu... satu kaunter kerugian USD 170 ke USD 190........

ari ni cuba sekali lagi.. menambah semula apa yang hilang... dengan modal sebanyak USD 461 dari pada USD 1167 pada 19HB kelmarin.

tapi memang aku kena RUGI jua.. senandainya aku tidak CLOSE kaunter, maka memang lenyap lah account aku... memang kena SWIPE.....

esok masih ada.... Insya Allah...