Thursday, December 04, 2008

orang lain konvo ada gambo... tapi aku paling best..

masa diploma.. macam mana kesnya..bapak aku tertinggal camera ker.. atau camera suddenly rosak... memang kambing.. selamat lah sang hakim ada camera.. so bergambar sakan lah aku dan hakim serta family dia macam orang giler...

minggu depan.. dapat phone call dari hakim.. camera hilang lah bro.. aku pergi kenduri kahwin.. entah macam mana letak camera kat atas cabinet.. tu.. suddenly entah malaun mana amek camera tu.. the best part belum lagi transfer... warghhh

so tiada lah kenangan masa diploma....

bulan Ogos.. konvo utk my degree..

so macam biasa.. pulun amek macam orang giler.. sebelum.. selepas.. dan apa2 lagi lah..
kali ni aku hebat.. aku dah transfer masuk ke dalam notebook.. dan external hdd.. tinggal nak edit dan masukkan ke dalam ala2 my photobook secara online...

tapi yang sedihnya.. rumah dimasuki perompak di siang hari.. ketika semua tiada di rumah..
everything gone.. yang tinggal hanya gambo ummi dan bapa ku ajer...

sedih betul kenangan belajar....


Picture of my ummi and baba during my convocation... that all I got

semoga kali ni punyer konvo... aku letak dalam peti besi... :-p 2010 Insya Allah...

*/ tima kasih kat sang hafrul sebab dia yang check kan kat picture gallery OUM....

No comments: