Monday, December 01, 2008

ibadah Qurban..

Bagi mereka yang berkemampuan agar marilah kita melakukan ibadah qurban sebagai salah satu bentuk sumbangan demi membantu masyarakat yang kurang bernasib baik di kalangan umat Islam terutama di KEMBOJA

Pada masa yang sama dengan ibadah Qurban ini serta sumbangan kewangan daripada tuan / puan yang dirahmati Allah , pihak ustaz akan menyalurkan kepada Anak - Anak Yatim dan Fakir Miskin di Kemboja.

Semoga dengan dengan niat yang ikhlas dan murni dalam melaksanakan ibadah qurban ini serta sedekah jariah akan memungkinkan kita meraih ganjaran Ilahi buat bekalan di hari kemudian serta membersihkan harta dan rezeki kita yang dapat daripada kurniaan Allah s.w.t"

Sila hubungi pertanyaan sila hubungi :-

Al Fadil Ustaz HJ Said B Hj Mohd Rais (Alai, Melaka)

No tel : 012-2503404 atau 06-2931267


Harga Qurban 1 bahagian - RM300 + RM 50 (Pengurusan & Jamuan disana)

Harga Aqikah seekor Kambing - RM300 + RM50 (Pengurusan + Jamuan disana)

2 comments:

Nic said...

Hi e1... saba je laa kena rampok, searang nie jenayah macam rutin plak ya.. suka2 jek orang nak rompak sana, samun sini.. HArap semuanya okay.. insyaAllah, rezeki tuhan ganti balik berganda.

Ewan said...

sori lah kak nic.. e1 masih berhutang quotation lagi.. dah hilang semua info dan contact benda2 tu.. rasa terus terlupa.. ni nampak nama kak nic baru teringat kembali....