Saturday, October 04, 2008

aku.. senario.. sepupu + awek dia dan adik awek dia total 4 olang.

sepupu aku call semalam.. jom layan wayang.. aku cakap jom2.. sebab kepala dah tertekan ngan assignment ni + kertas kerja untuk firewall solution.. semua nak minggu depan.... lepas tu dia cakap lagi. kita pergi ngan awek cun 2 orang...

dalam hati.. arghh sudah..

ni yang malas ni.. kalu ada orang nak recomend2kan awek untuk aku..

tadi aku dah cakap.. aku nak pergi.. takkan aku cakap x mau pergi pulak ... selang seminit terus x jadi.. mau kena perli karang ngan sepupu aku... so sebab x mau kalah.. aku ON jugak lah..

aku pun sampai TGV seperti yang dijanjikan... lepas tu menunggu cousin sampai.. setelah sampai sessi berkenalan.. disebabkan show pukul 11.30 jumpa 10.30.... banyak lah benda dibualkan.. berkisar sepupu aku ni lah.. yang banyak tanyer awek dia.. ni dah pelik.. tapi aku terpaksa menangkan sepupu aku lah.. takkan aku nak bagi kalah geng satu darah beb....

disebabkan aku adalah seorang yang hambar lagi lembab dalam hal2 ni.. so banyaklah berdiam diri.. dan ini sedikit sebanyak adik awek dia pun mungkin boring.. so aku x leh nak cakap apa.. sorry lah.. tapi sememang dalam hal ini ada sedikit kelembapan menghantui diri.. bukan memilih rupa paras.... sorry sekali lagi.. bagi aku masa lagi...untuk enable kan mode mencari pasangan ni.
sebab by default ia sentiasa OFF kerana belum sampai stage dia lagi...

cerita pulak hambar aku rasa....

habis dengan depa x mau lepak lagi.. tu lagi haru.. baru nak berkenalan2..

berakhir dengan aku balik ke kuda aku... layan KFC sorang2.. sebab perut lapaq.. lepas ni mengadap assignment lagi ni...

ok masa mengadap masa depan dunia dan akhirat .. Insya Allah.

7 comments:

dugongsenyum said...

apa barang hari raya tengok wayang...
hahaha

Ewan said...

apa nak buat tuan.. orang dah belanja.. layan ajer.. karang depa cakap.. ko ni anti-sosial ker..

muahahahaha..

Anonymous said...

sms jer lyn bt2 kwan walaupn no hard feeling tp time2 gini peluang nak menjiwai feeling wanita sblum jmpe kekasih awal & trakhir ahaii..kalu sangkut kire jodoh dh tue...renung2 kn..hehe

Ewan said...

warghh tuan.. cadangan yang bernas.. tapi apa kan daya.. setiap sms itu kos maa.. mana mampu saya yang freelancer ni.. nak tanggung.. sekarang ni memikirkan kebarangkalian ajer.. sekiranya wanita itu sememangnya ada potensi.. boleh kut.. (ayat pasar -> memilih sebenarnya..kui..kui..kui)

chenlina said...

chenlina20160129
ugg outlet
air force 1
louis vuitton handbags
air jordans
true religion jeans outlet
michael kors outlet
michael kors outlet online
louis vuitton outlet online
oakley vault
canada goose jackets
louis vuitton handbags
ralph lauren outlet
air max 90
ugg sale
ralph lauren uk
jordan 11 concord
ugg outlet
cheap jordans
louis vuitton outlet
cheap oakley sunglasses
official coach factory outlet
fitflops sale clearance
uggs outlet
micheael kors outlet
lebron 13
coach factory outlet
tory burch outlet
mihchael kors outlet online
ugg boots
ugg outlet
chanel handbags
michael kors outlet online
kate spade handbags
ugg boots
true religion jeans sale
nike roshe run women
michael kors outlet
the north face outlet
louis vuitton
louis vuitton handbags
as

Cran Jane said...

North Face Jackets Prada Outlet Burberry Outlet Hollister Clothing Ferragamo Shoes Tiffany Jewelry Tiffany Outlet NFL Jerseys Cheap Jordans Oakley Outlet North Face Outlet Burberry Outlet North Face Outlet Skechers Shoes
Chan Luu Sale Toms Outlet Oakley Sunglasses Toms Shoes Sale Beats By Dr Dre Coach Outlet Christian Louboutin Shoes Oakley Sunglasses Valentino Shoes Burberry Outlet
Oakley Eyeglasses Michael Kors Outlet Coach Factory Outlet Coach Outlet Online Coach Purses Kate Spade Outlet Toms Shoes North Face Outlet Coach Outlet Gucci Belt North Face Jackets Oakley Sunglasses Toms OutletLouis Vuitton Outlet North Face Outlet

kate said...

Michael Kors Outlet Coach Outlet Red Bottoms Kevin Durant Shoes New Balance Outlet Adidas Outlet Coach Outlet Online Stephen Curry Jersey Vans Outlet Ralph Lauren Outlet
Ugg Boots Sale UGGS For Women Skechers Go Walk Adidas Yeezy Boost Adidas Yeezy Adidas NMD Coach Outlet North Face Outlet Ralph Lauren Outlet Puma SneakersPolo Outlet
Under Armour Outlet Under Armour Hoodies Herve Leger MCM Belt Nike Air Max Louboutin Heels Jordan Retro 11 Converse Outlet Nike Roshe Run UGGS Outlet North Face Outlet
Adidas Originals Ray Ban Lebron James Shoes Sac Longchamp Air Max Pas Cher Chaussures Louboutin Keds Shoes Asics Shoes Coach Outlet Salomon Shoes True Religion Outlet