Sunday, September 28, 2008

my new gadget....

sudah lama aku memerhatikannya... tapi hajat x kesampaian... sempena ari mulia ni.. orang lain dok pulun pi shopping complex.. aku dok merayau mencari-nya... hati dah tawar dah apabila 2 tempat aku dok cari x jumpa2.... akhirnya aku mengalah....

sampai ke tempat lain.. aku baru teringat.. satu tempat lagi aku tidak pergi.... disebabkan aku lahir pada bulan yang mempunyai sifat tidak mau mengalah atau kalah yang tinggi.. aku berpatah balik.. dan akhirnya aku jumpa si dia...

iaitu Mouse Logitech V470 Cordless Laser (Bluetooth).. aku mencari yang hitam manis.. tapi jumpa putih si jepung.. hanya itu ajer tinggal.. x mengapa lah.. aku amek juga...

RM 199 cukup bagi aku untuk membeli 2 helai baju baru di hari lebaran...
tapi aku beli sang tikus....

kesimpulannya.. berharap sang tikus ini dapat membantu kerja aku dengan lebih pantas dan mantap.. kerana 12 hari raya ini pelbagai cerita menanti aku.....

untuk tatapan semua... kekasih baru aku... hik..hik..hik

sekian.. catitan aku untuk puasa yang ke 28 Ramadhan 1429 Hijrah....

2 comments:

marco said...

kenapa macam aku nampak desktop Microsoft Windows tu eh? Hmmm.. musykil aku.. Kata pelihara Penguin. Napa pulak ada tetingkap lain dalam Thinkpad?

Apa apa pun.. Sexy la tikus ko.

Ewan said...

memang disengajakan aku test dalam windows bro... penguin x der masalah cuma... yang x best software Logitech ni hanya untuk Microsoft..

sungguh berkasta lah depa ni... walauapa sang chameleon tetap handsome macam mana pung...

selamat ari raya bro....