Thursday, September 25, 2008

berbuka puasa bersama pekerja di Nandos SACC MAll..



gambar pinggan aku selesai round pertama dimulakan dengan salad + beef pita + coleslaw


gambar round kedua... another chiken pita + peri chips.. sebab x puas hati dengan beef pita


my desert sebab ingat nak makan lagi.. tapi depa dah close kitchen pulak... so layan menatang ni tapi memang superb... choc mud cake..

selepas tu bersalam2 dengan pekerja mengucapkan hari raya.. serta memberi pekerja duit raya supaya ada sedikit sinar untuk depa di hari lebaran ini...

ok masa bekerja....

1 comment:

dugongsenyum said...

meja makan siap pasang batu marmar macam kabinet dapur haha