Wednesday, September 17, 2008

aku dan swordfish..

sehingga ari ni aku masih belum mencapai target aku... iaitu rumah... aku mau beli rumah. walaupun rumah kos rendah sekali pun.. janji rumah... :-p

oleh itu aku pun pi lah SUK.. untuk memohon beli rumah... rumah yang dipohon adalah kos sederhana rendah.. sebab berharga 90K sahaja... setelah mengisi semua borang.. siap angkat sumpah macam2... aku kembali semula ke SUK..

apabila tiba di kaunter... aku pun cakap lah.. pasai aku nak beli rumah.. ni borang permohonan saya, dan ia bertanya.. sudah kawin... aku cakap belum... tapi dah bertunang.. ahaks.. akan berkawin tidak lama lagi...

sesaat lepas tu....

(dalam hati)
apa punyer bodoh lah.. penipuan aku buat ni... sudah.. sat lagi kalu awek ni tanyer tunang orang mana.... kepala aku dah macam 8 QUAD CPU berfikir... seketul minah yang aku kenai pun aku x ingat nama... aahh sudah...... (3 saat berlalu)

teringat aku akan sword fish (saat ke-4) ... iaitu diversion.
memandangkan sebelum awek ni bertanyer lebih2 pasai aku.. baik aku tanyer dia balik...
so cik.. permohonan saya tiada masalah kan.. memandangkan saya dah sertakan pengakuan bersumpah bahawa saya bekerja sendiri, tiada pay slip, tiada borang J, tiada KWSP.. walau bagaimanapun.. bank statement untuk syarikat saya.. sudah saya sertakan...

awek tu cakap.. ok tiada maslaah...
aku cakap.....oklah cik.. terima kasih.. Wsalam...

fuhh.. selamat aku.. sebagai pengajaran.. cuba ingat nama satu awek... x kisah lah awek tu awek orang ker isteri orang.. janji awek... lepas ni aku akan cari satu awek yang aku betui2 kenai.. senang nak buat modal kalu berlaku masalah yang tidak diingini... muahahahahaha

kelemahan kalu sekolah semua lelaki sahaja.. parah2.. ok masa bersahur...

2 comments:

dugongsenyum said...

area mana kau beli? berapa keluasan?

hafrul said...

warghh..sudah mau angkat rumah..bagus2!! area mana?