Tuesday, May 20, 2008

ari ni aku bakal jadi pria terhebat...

kesilapan teknikal yang aku rasa amat terlampau... kerugian sebanyak USD707.00
punyer lah lama aku kumpul sebanyak ini.. lebih kurang 21 hari untuk dapat jumlah ini,

tapi tidak mengapa.... kepahitan sudah aku rasa... berharap lepas ini teknikal analisis aku makin bertambah baik... sungguh tak sangka.. fundamental dah aku lihat dari macam2 sudut.. memang amat mustahil seandainya GBP menguat... tapi dia menguat jugak....

dengan kaunter SELL aku buat tanpa STOP LOSS sebanyak 4 ketui pulak tu... satu kaunter kerugian USD 170 ke USD 190........

ari ni cuba sekali lagi.. menambah semula apa yang hilang... dengan modal sebanyak USD 461 dari pada USD 1167 pada 19HB kelmarin.

tapi memang aku kena RUGI jua.. senandainya aku tidak CLOSE kaunter, maka memang lenyap lah account aku... memang kena SWIPE.....

esok masih ada.... Insya Allah...

4 comments:

Hua Cai said...

ray-ban sunglasses, http://www.ray-bansunglassess.in.net
air jordan 11
foamposite shoes
nfl jerseys
ugg boots, http://www.uggsoutlet.us.org
bottega veneta outlet
supra footwear
coach handbags
christian louboutin outlet
instyler
timberland boots
converse all star
oakley sunglasses, http://www.oakleysunglasses-outlet.us.com
swarovski crystal
michael kors outlet
michael kors outlet
miami heat jersey
replica handbags,replica handbags outlet,cheap handbags,purses and handbags,wholesale replica handbags,replica bags,bags outlet,replica handbags wholesale,cheap purses,discount handbags,handbags sale,wholesale purses,handbags and purses,replica purses
manchester united jersey
the north face outlet
thomas sabo uk
tory burch shoes
cheap soccer jerseys
tommy hilfiger outlet
the north face uk
cheap nike shoes
adidas outlet
air jordan shoes
louis vuitton
beats headphones
cheap jordans, http://www.jordan-shoes.us.com
adidas wings
soccer shoes
canada goose outlet
burberry outlet online
2015820caihuali

raybanoutlet001 said...

nike huarache trainers
atlanta falcons jersey
chaussure louboutin
nike outlet
dolphins jerseys
michael kors outlet store
miami dolphins jerseys
michael kors handbags wholesale
fitflops sale clearance
the north face

姚嘉 said...

atlanta falcons jersey
nike air huarache
ghd hair straighteners
ecco shoes
new balance shoes
texans jerseys
nike air max 90
dolce and gabbana outlet
oklahoma city thunder
bears jerseys

chenlili said...

coach factory outlet
pandora
pandora rings
ed hardy clothing
coach factory outlet
pandora charms
coach outlet online store
pandora outlet
kate spade outlet
michael kors outlet online
shenyuhang20180511