Tuesday, May 20, 2008

ari ni aku bakal jadi pria terhebat...

kesilapan teknikal yang aku rasa amat terlampau... kerugian sebanyak USD707.00
punyer lah lama aku kumpul sebanyak ini.. lebih kurang 21 hari untuk dapat jumlah ini,

tapi tidak mengapa.... kepahitan sudah aku rasa... berharap lepas ini teknikal analisis aku makin bertambah baik... sungguh tak sangka.. fundamental dah aku lihat dari macam2 sudut.. memang amat mustahil seandainya GBP menguat... tapi dia menguat jugak....

dengan kaunter SELL aku buat tanpa STOP LOSS sebanyak 4 ketui pulak tu... satu kaunter kerugian USD 170 ke USD 190........

ari ni cuba sekali lagi.. menambah semula apa yang hilang... dengan modal sebanyak USD 461 dari pada USD 1167 pada 19HB kelmarin.

tapi memang aku kena RUGI jua.. senandainya aku tidak CLOSE kaunter, maka memang lenyap lah account aku... memang kena SWIPE.....

esok masih ada.... Insya Allah...