Tuesday, April 22, 2008

moskel aku....

part yang paling malas jika ber sosial-networking dengan pelbagai platform dapat msg macam ni..

Hey, how are you cutie? I'm looking for a nice hard-working guy who enjoys the presence of dating women. I'm coming out of a long relationship (about 3 years), so I'm also looking for something quite open but serious. Some info about me: I'm real cute, somewhat stubborn and intelligent. I do some sports, I like biking and tennis. I'm also into stuff like NASCAR and soccer. I hope you're interested in giving us a chance, gimme a shout, but don't respond directly to this message... I'm borrowing this account from my best friend. Use my own e-mail instead, xxxxxx at yahoo.com. Fun and games! P.S. I'm looking for someone in the area. You live around here, right? I'm just visiting my friend here, so I'm kind of lost.

letak gambar tengah menyuap ikan kering pun kata cute.. muahahahaha
kenapa lah dapat kawan2 semua dari luar Malaysia.. macam mana nak jumpa..
message ni macam lelaki ajer.. apa giler pompuan minat NASCAR.. muahahahhaha
aku masih teruna.... tidakkkkk .. aku nak cari pompuan bukan lelaki maa.. :-p

3 comments:

dugongsenyum said...

HAHAHAHAHA

Anonymous said...

ala tuan kn macho lg tampan ecem tngi kating pn model ala2 hero remaja....year of 200x jln pn mndada ajer ahaha. Xpa ni aku kasi aweks skit pnyr cun sure trmimpi pyr la ok hapy adding hihihi
facebook.com/profile.php?id=648083447
facebook.com/profile.php?id=755878286
facebook.com/s.php?k=100000080&id=646691210


regards
anti-gay!!

Ewan said...

rasa jalan x mendada dah.. sebab perut dah lebih besat dari dada bro.. muhahahahaha

toche lah bro link facebook tu ..tpai semua ti hebat2 sangat.. macam x der harapan nak kasi pancing maa...