Wednesday, April 23, 2008

legaaa... ahhhh

liver draw ngan blues.. walaupun patut boleh menang.. tapi x mengapa jumpa di Stamford Bridge..

aku ingin lebih serius dalam forex ni walaupun dah kat 7 bulan dah dok main secara demo..... masih menghitung duit sebenarnya untuk bergerak secara live account... sebab ini adalah satu daripada cotingency plan aku untuk hidup kat dunia ini.... Insya Allah..

oleh itu mohd isah cakap macam ni....

Directional Bias:
Nearer Term -Bullish
Short Term -Bearish
Medium Term -Bearish

Performance in %:
Past Week: +1.36.%
Past Month: -0.32%
Past Quarter: -0.14 %
Year-To-Date: +0.61%

Weekly Range:
High -1.9999
Low -1.9601

2 comments:

Anonymous said...

adiah sagu ati the blues yup tngu next game sama ada diorg mampu hampus badi red giant..Syg barca tak skor plak kat nou camp. c.ronaldo mcm bgus...go messy...

regards
die hard fan gunner

林磊 said...

20170930 leilei3915
christian louboutin outlet
fred perry polo
pandora outlet
michael kors outlet
canada goose outlet
canada goose outlet online
cheap ugg boots
ralph lauren outlet
ugg outlet online
kate spade outlet online store