Saturday, April 26, 2008

balik semula ke rumah......

selepas trading semalam dapat lah 21 pips.. tapi kalu orang dengar memang buat gelak ajer..
tapi bagi aku x mengapa 21 pips.. amek masa dari kul 8 lebih ke kul 11 malam... sebab menunggu masa untuk matang dalam menatang ni...

sampai pudu aku amek kuda aku.. terus rempit ke bangsar.. perut lapar.. pekena Subway dulu, takut tak de makanan kat umah... sebab aku pun x bagi tau aku balik bila.. kekekeke

tgh aku makan.. bro mizi call.. ada masalah mail server lah.. ada senang kaa ari ni atau esok.. Isnin kena up kan jugak... call sifu aku .. tanyer ada free kaa.. dia kata kita remote malam ni...

malam ni .. the blues vs red devil berharap lingkup lah wahai MU.. muhahahahaha
malam ni meeting pulak pasal satu kerja ni... kerja yang hebat... x boleh cakap... confidential

ok mau gerak ke Ampang.. ada meeting pasal kerja ni... berharap jumpa jalan penyelesaian.

No comments: