Monday, April 07, 2008

ari isnin yang indah...

pagi ada hal ngan bapak aku... hehehe.
lepas tu pi Balakong jumpa kawan lama.. mintak duit...
lepas Balakong pi bengkel semula... sebab tuning motor aku sudah x betul...

lepas tu pi Shah Alam.. lepak kedai.. tengok pekerja2.. sambil teman depa.. kekekeke
lepak sampai kul 8 lebih.. gerak balik... sebab dah lapar sangat.. x makan tengah hari.

makan tengah hari kul 9 malam... tunggu partner aku nak jumpa kat Pelita SS15...
tapi dia x muncul... janji melayu... so aku pun open trade untuk forex aku...
kalu tau sifu aku ni memang kena maki hamun aku... dah berkali2 cakap.. jangan trade on MONDAY... tapi saja nak test skill yang hebat.. kekekeke maklum lah demo account.

ok mau sambung balik gen-x-cops.. dan tengok pc sang dugong aka bastit.

1 comment:

dugongsenyum said...

pc aku tu saja je nak belaian manja dari kau agaknya buwahahha