Saturday, January 12, 2008

sambungan wishlist aku...

semua orang buat wishlist...
so aku pun nak buat.. muahahaha

  • pertamanya aku mau beli umah ini tahun... mesti beli
  • keduanya... rasa nak beli Nokia e61i tu... tapi sebelum beli akan ku pastikan aku dapat software utk support faks.. sebab model ini tidak mai ngan fax..
  • ketiga... rasa dah mula minat mengambil gambar.. so lens yang dicadangkan oleh sifu aku memerangkap cousin aku tu kena beli jugak.. tidak mahal tapi RM 400 ajer.. (2 bulan bayar kapcai aku tu... )
  • jika ada balance.... IBM X series idaman hati... harga boleh buat hantaran kawin ni.. (tidak mengapa.. aku x der awek lagi.. so lupakan pasai kawin)
diatas ada wishlist untuk membakar segala duit dalam akaun aku.....

dibawah ini adalah harapan utk dia ari tua...
  • langkah pertama aku adalah menginsuranslkan diri... (sudah tercapai)
  • langkah kedua aku adalah.. utk mewajibkan diri aku masuk kan RM 50 sahaja minimum ke dalam ASB...
  • langkah ketiga aku adalah.. mau belajar pasai unit trust ni.. macam best ajer...
dengan harapan supaya makbul lah semua hasrat aku ni