Sunday, November 18, 2007

sabtu yang indah..

pagi aku pi office member mau propose storage server dalam Linux.. dia kata dalam Windows asyik masalah sahaja.. tapi x kesampaian.. network switch pulak dah rosak so x daya nak test..

lepas tu sarapan pukul 12.30 hari di mamak.. lepak sama dia..

pi satu opis lagi supply switch 8 ports ajer.. sebab switch dia dah penuh.. mana maunya 5 ports ajer.. kedekut betul.. muahahahaha

balik tu.. terus tidur... penat betul dah macam keje pejabat.. ari Sabtu pun sampai ke petang keje.

pack sport-rim member.. mau jual kat kedai tayar.. kasi tolak...

lepas tu pulak member ajak teman pi LCCT.. ok lah... aku drive mengenangkan dia dah penat.
jauh boleh tahan jugak LCCT ni... setelah amek anak buah dia.. dia cakap.. kita kena hantar Rawang... ma'ai... aku drive lagi.. sampai ke Rawang.. entah apa tempat aku x tau...

sampai umah kul 1 pagi.. pada hal aku kuar umah tadi kul 5.30 macam tu...

ok mau tumbang... dah x larat dah ni.

esok banyak lagi aktivi ni...

No comments: