Wednesday, October 03, 2007

pembalasan dendam....

yang x best seminar ni diwakili oleh panel lain sebagai contoh IBM dan Microsoft..
aku mewakili Open Source..... dan slot aku yang terakhir... tu yang paling x best..
pasainya.. waktu depa present aku ada mendengarnya... tapi
biler depa habis present.. depa terus balik... tu yang rasa GERAM..

tak tau apa sudah jadi kat aku petang tu.. aku terus jadi IBLIS TIMUR...
aku TARUH giler2 punyer.. muahahahaha...

sehingga ballroom tu depa buka lampu.. tandanya aku kena tutup presentation aku..
x sedar betul aku dah bagi seminar.. dan masa pun dah tamat.. hehehehehe
ni betul2 jadi IBLIS TIMUR aku waktu tu.. kekekeke

dialog dari pengarah Intan sewaktu bagi cenderahati kat aku...
"Minta maaf lah Encik, saya tau ada banyak lagi encik nak cakap... tapi masa singkat sangat"

aku balas
"x mengapa encik... terima kasih"

masa berbuka puasa di MS Garden Hotel...

No comments: