Thursday, September 27, 2007

ballroom yang mantap..

memang terketaq2 aku rasa... dihadapan hampir 300 orang untuk cerita pasai sumber terbuka.
rasa memang x boleh nak lawan wakil IBM dan Microsoft.. berpeluh aku dengar presentation depa ni... aku pulak yang terakhir.. menyesal pulak aku pi dengar persembahan mereka.. sebelum ni aku skip.. aku hanya mai semasa slot aku sahaja.,...

keypoint aku hanya lah kenapa mesti sumber terbuka... tapi aku bersyukur dapat drag masa sehingga MC hantar kertas kat aku... kata 5 minit lagi... masa tu terkedu aku kejap... serius takkan dah 1 jam aku bercakap kat depan... memang potong betul lah.. minah MC tu....

dapat satu cara sebenarnya... never prepare any text... just cakap sahaja..
dan buat secara santai.. sekurang2nya. tiada yang menguap semasa aku present.. hehehe

ok masa menunggu sahur sebenarnya ni... baru tidur beb.....

*/ modal aku adalah... apa itu sumber terbuka... bayangkan pisang di hari Jumaat.. hehehehehe

No comments: