Wednesday, September 26, 2007

aku sampai di Sabah..

perkataan yang lama aku x dengar.... disini pintunya bah.... confirm memang staff ni Sabahan..
airport tengah upgrade... kalu dibandingkan.. airport sarawak kira hebat....

kami melepak... di Hotel Sutera Harbour.... dikatakan 5 bintang..
bilik aku tingkat 10... memang menarik.. view aku adalah rumah terapung.. dan golf course hotel ni
suite memang menarik untuk orang bulan madu..... yang x best sorang satu bilik.. so aku dapat satu bilik... memang boring..

sampai hotel check-in dan standby untuk buka posa.. sini bukak posa boleh tahan awal...
tapi menu dalam "cafe Boleh" tu more international.. so x der makanan pelik2 yang aku boleh makan.... paling istimewa.. ia dibuka 24 jam.....

lepas makan.. kami pi ke bandar dia... waargh kira malam masih hidup... pukul 9 malam pun banyak kedai masih buka... sini pukul 10 semua senyap... sudah puas jalan2... kami balik ke hotel pukul 11 macam tu...

sampai bilik.. bukak notebook... sebab dah repair sikit slide... kali ni audience aku lebih kurang 300 orang... takut aku dengar esok ni...

ok mau gosok kemeja dan seluar slack sat.....

*/sini awek memang mantap... bagi aku Sabah lagi cun dari Sarawak.. ada rupa2 sikit Chinese campur Melayu... so memang cun... tapi sini Bapok pun banyak.. bahaya2.. kekekeke

No comments: