Thursday, January 18, 2007

lembapnya aku...

aku bukak ler friendster.. saja nak nenok dah macam mana rupanya.. last time aku bukak.. baru aku tau.. member aku punyer x-gf dah tunang.. ari ni aku bukak semata-mata nak tau macam nak tweak ker.. atau apa2 lah.. sebab ada orang nak belajar macam mana nak setup friendster..

rasa nak berguling2 aku gelak... tapi nak ketawa lebih2 x baik.. sekurang2nya dia mintak diajar.. daripada kita tak tau.. dah ler tak tau.. bodoh pulak tu.. the best part.. sombong lagi.. nenek aku panggil depa ni semua monyet.. muahahahaha.

sekali nenok sapa viewed profile aku.. dan last sekali 4/1/2006.... memang teruk giler.. ni namanya kelembapan sepanjang zaman.. muahahahaha. x per lepas ni aku akan rajin... akan aku setup myspace, ringgo, hi-5, dan macam2 lagi.. pasai ada projek baik.. hehehehee.

2 comments:

Led said...

uiii ko jgn tegor sembarangan...skang ni ada pembaca blogger yg over sensitip kata org kampung aku...kira org yg ko classify kan tuh, boleh dikategorikan sebagai naif, kuang ilmu dalam myspace, frenster and watsoeva.....penah dulu aku bagi komen yg similar ngan komen ko pasal dia tak tau apa binatang hotspot streamyx tu.so, aku gelar dia XXX si gadis naif....dia ni memang pembaca setia.saat tu terus dia launch para psychological warfare kat blog aku....pas tu....dia pakat ngan memember dia serang blog aku....banjingan betul!!

pepehal....assalamualaikum dulu sebab aku terambush blog ko tanpa bagi salam....

kebetulan lak ko buat networking kan, streamyx aku cam kemok skit....aku plan nk switch s'myx aku ke 3G.ko Rasa elok ke guna 3G.Aku dok bukit jelutong shah alam.

Ewan said...

kawan.. mau tanyer.. ko main forex jugak ker.. ada terbaca dalam entry ko tu.. boleh ajar aku bagaimana hendak bermula.. aku berminat.. saja2 dapat lepas minyak motor ker.. jadi lah.