Tuesday, October 17, 2006

x posa..

aku pi lah satu company buat maintenance..
tgh2 aku mengadap.. partner aku pi ke depan..
boleh cakap sorang staff tu pulak.. maaflah kami semua x posa.
HAMPEH betul.. kalu ya pun x posa.. makanlah tempat lain..
ni kat dalam pejabat jugak ko nak makan..
cari lah port tepi stor ker.. dalam stor.. belakang pintu kecemasan ker.

ni namanya Melayu Hadhari.. muahahahhaa.. BANGGA tu x posa.. kalu pompuan boleh dimaafkan lagi,
kau laki.. nak cakap apa...

Saturday, October 14, 2006

kalu x dapat keje.. aku rasa nak ajer email macam ni...

Dear Sir,

Thank you for your letter regarding my interview

After careful consideration I regret to inform you that I am unable to accept your refusal to offer me employment with your firm. This year I have had been particularly fortunate in receiving an unusually large number of rejection letters. With such a varied and promising field of candidates it is impossible for me to accept all refusals.

Despite Telekom's outstanding qualifications and previous experience in rejecting applicants, I find that your rejection does not meet with my needs at this time. Therefore, I will initiate employment with your firm immediately following graduation. I look forward to seeing you then.

Best of luck in rejecting future candidates.

Sincerely,
Antropos

*/muahahaha.. sebenarnya berniaga jugak seronok... Amin,

Thursday, October 12, 2006

walaupun aku kurang pandai......


tak pernah aku jawab soalan algebra macam ni.... muahahahha

Tuesday, October 10, 2006

member aku bagi....


*/ aku cakap member... semua tu aku boleh tahan... tapi tang tulun top-up kan credit dia tu aku payah sikit.. muaahahahhaa, tu belum masuk lagi angkut dia.. bagi makan dia lagi hujung minggu ke.. kuar pi mana2 ker.. sememangnya aku seorang yang kedekut tapi baik hati.... hehehehe.