Sunday, July 16, 2006

landskap..

aku ingat free.. tapi kena bayar...Hampeh tol lah..

pegi belah petang ingatkan redup.. rupa2 panas jugak..

memang best.. pakai baju hitam.. pandai kan aku.. muahahahha

amek semua gambo... semua bunga..

"bunga" 2 kaki x leh amek.. camera x cukup power.. patut pinjam telefoto lens ND baru boleh kut.. mau statistik "bunga" pun boleh agak... boleh beza mak orang ke anak dara orang.. kekekekeke

salah satu gambo bunga hidup... camera sony cybershot 3.2MP ajer...

lepas tu.. gerak ke 3K subang jaya.. main ping pong...

malam..lepak umah Auntie.. ada makan2... toche mamee.. memang best betul brocolli tu...

balik umah tidoq...

*/ok bergerak ke katil.

Saturday, July 15, 2006

ari Sabtu...

satu hari aku kat Puncak Alam.. dok troubleshoot campur upgrading.. sampai ke malam.. tapi mula keje tgh hari.. kira ok lah... aku ka machai.. campur consultant.. hehehehe..

sorry pet x dapat pi umah Arwah..

malam ni tunggu sorang lagi cousin aku... aka machai macam aku jugak... mau tulun dia buat recovery hard disk notebook client dia.. client dia kata.. dah 4 orang dah dia hantar.. semua x dapat selamatkan data dia... waa cabaran2.... hehehehe

esok mau repair motor aku... belah pagi

tengah hari mau pi landkap...

petang mau main ping-pong... macam biasa.. liga cousin2 sahaja..

Thursday, July 13, 2006

ari ni...

ari ni hari jadi adik aku... Semoga panjang umur...

ari ni... kawan aku.. jadi Arwah... Al-Fatihah...utk Mizz NANA
  • pertama kali jumpa.. masa arwah kat hospital... singgah.. pada hal aku pun tak kenai..
  • kedua jumpa.. terserempak kat OUM.. baru aku tau dia kerja kat sana..
  • ketiga.. jumpa masa Poolside Party... GMI
  • keempat.. masa meeting pasai KLD.. kat Maju Junction..
  • kelima... dan terakhir... masa Gathering 2005 kat Putrajaya..
ingat nak pi umah arwah.. tapi ada meeting pulak petang.. malam pulak ada kelas.. tak sempat.. final exam pulak Cisco ari ni...

*/Semoga Arwah ditempatkan dikalangan orang yang beriman.. Insya Allah.

Monday, July 10, 2006

dapat satu job..

member aku call suruh pi Sapura Crest, TPM . ada keje troubleshoot Linux.... Proxy ada masalah.. sampai sana.. kasi usha kejap.. nenok spec.. rasa nak berguling2 kejap.. mana ada orang buat proxy RAM 256.. apa gilak lah ni company.. ada kat 50 clients.. mau sangap server tu..

usha punyer usha ngan member aku... so aku rasa kena upgrade RAM.. then baru kita buat final tunning.. harap2 dapat lah job ni.. Amin.

Thursday, July 06, 2006

terima kasih kawan...

malam tadi member belanja aku makan.. chicken Chop.. bukan pasal ari jadi aku.. tapi kalah bola punyer pasal.. hehehehe.. nasi kandar aku nanti yaa kawan.

cerita terbaru... member aku cakap.. dari sumber yang dipercayai.. aku bukan suka sangat cerita panas2 ni.. tapi cerita ni macam releven.. hehehe

Kenapa Yusry bercerai ngan Erra...
aku jawab.. salah sorang cepat tewas..muahahaha
member jawab.. Yusry ada skandal ngan Adam AF.. tu pasal Erra Hangin..
siap kantoi lagi.. dan nak kuar CD ...nantikan ajer lah..

*/waa ada betul kaa.. Wallahulalam...

Wednesday, July 05, 2006

akhirnya...

umur aku 26 ari ni... Selamat Hari Jadi untuk aku...
semakin ari.. semakin tua.... hehehehehe
yang sedihnya.. Jerman x pi Final... ooo tidak..
hadiah ari jadi aku... kekekekeke