Sunday, December 17, 2006

kalu pandai katakan pandai... jangan sombong kalu tak bertempat.

aku pi damansara tadi.. jumpa satu client. ada masalah katanya.. lagi pun bukan client aku, cuma member aku punyer.. so aku pun tulun ler.. pc dia ada masalah ngan Adobe Priemere..

aku nenok dalam dah ada ver 2.0. so aku tanyer sapa install.. dia mentioned member aku install.
aku call member aku.. member aku cakap.. bukan dia install.. org lain install. ok ler.. semua x mengaku.. masalahnya.. adobe tu dah corrupt.. x leh nak uninstall.

lepas tu aku tanyer lagi.. kenapa pc ni x link kan internet.. satu mamat cakap. port dah penuh..
ok aku tanyer lagi.. x mau beli xtra switch ker.. tambah.. then aku tanyer... dalam bilik ni x mau tambah pc lagi ker.. dia cakap dah x mau tambah dah.. beli 4 ports ajer cukup.. x yah beli banyak2

aku sound balik lagi.. mana ada 4 port.. minimum 5 port.. yang 4 port tu datang dengan router,
boleh nak bertekak lagi... dalam hati aku.. kalu dah bodoh tu... cakap ler.. x usah bodoh sombong ngan aku... aku kenal switch bukan kat UNIVERSITI tau!!!!

*/ dalam hati menyesal cakap ngan melayu.. x mau mengaku bodoh.. selamat aku bukan melayu.. muahahahha. at least kalu orang cakap aku bodoh pun x per.. hehehehehe.

No comments: