Saturday, December 16, 2006

GAGAK HITAM vs BURUNG ENGGANG....

aku adalah seorang kontraktor streamyx..... so setiap ari kalu kena marah ngan customer perkara biasa... tapi kali ni aku dapat maki hamun.. siap cacian melampau batas, rasa nak sembelih ajer gagak hitam ni.. lepas tu cincang 128 ker... bagi kat anjing2 jalanan yang ada kat depan umah aku ni....

petang tadi, aku terima panggilan... nak cakap ngan edry.. so aku cakap ler baik2.. u salah nombor ni... lepas tu ada mention pasal streamyx.. dan aku cakap ler.. aku streamyx contractor.. tak pasal2 aku kena... damm you, motherfuc*er... why u said.. wrong no. fucker... aku letak tepon..

dia call lagi.. aku menarik nafas.. masa aku membalas dendam pulak... dapat ler 6 das revolver malaya.. muahahahha... aku sound partner aku.. customer maki hamun... dia kata.. kalu dia call lagi bagi dia pulak...

sekali lagi dia call... member aku bagi sub-machine gun.. ala AK47... muahahaha...

tadi malam.. Inspektor SMS aku.. sebab ada orang buat police report... dalam hati aku.. memang kurang ajar betul gagak hitam ni... aku cakap kat polis.. aku dah sampai umah.. takkan aku nak pi balai pulak.. jauh pulak tu.. IPD Brickfield.. bukan dekat ngan umah pung... aku rasa Isnin kut aku pi... dan aku dah call Inspektor.. cerita macam mana bermulanya perang antara 2 ekor burung... muahahahaha.

No comments: