Thursday, December 21, 2006

aku rasa aku dah tau jawapannya...

balik umah check balik pasal RAM... memang aku ada rasa ada problem RAM DDR-533 ni..
lebih-lebih lagi yang Value type.. yang murahnya.. kalu nak tukaq tak berbaloi maa.. member aku angkat 2 Giga pulak 1G x 2 pcs..

ari ni aku sambung lagi keje.. entah berapa lah member aku nak bagi upah kat aku lepak kat sini.. kali ni aku tukar channer.. instead of dual channel.. aku set single channel...
aku rasa kat setengah tahun.. aku x masuk friendster ni.. sekali masuk.. dah macam-macam ada.. pergh.. ketinggalan aku macam ni... aku bab cari kawan2 online ni lemah sikit lah.. nak lepak dan jumpa lagi baik.. kalu online2 ni boleh buat duit x per... ni buat rosak monitor kat umah ajer.. muahahahaha...

*/ aku masih lagi kat office client member aku... dan menunggu member aku yang x sampai2...

No comments: