Saturday, August 12, 2006

usha ikea..

banyak barang habih...
end-up aku beli satu teko yang siap ada filter untuk kopi
supaya aku berjaga malam untuk siapkan tesis ni.. persiapan awal.

mood masih tak kurang lagi..
rasa sakit hati masih ada..

rasa nak setup ajer satu trap..
x yah suruh polis buat..
baik aku ngan kawan2 buat sendiri....
bukan susah pun.....

*/akan aku cari jugak device yang boleh detect electronic device dalam keta tu...
x puas hati betul aku... bukan nak pi pecah keta orang lain.. tapi nak tunjuk kat Sarjan yang pandai sangat tu.

No comments: