Monday, June 12, 2006

aku bagi makan...

tadi on the way pi CC member aku.. aku call lah member pasai kat traffic light... mai 2 orang polis naik motor.. tengok kiri kanan.. end-up suruh aku berhenti... tapi memang silap aku x pakai handfree... tapi takkan kat traffic light tgh berhenti pun kantoi...

end-up check keta aku... lesen.. IC.. semua cun.. dan polis INDIA ngan CINA.. x banyak cakap..
lepas tu tanyer nak kena saman ker.. aku cakap takkan x boleh merayu.. dia balas.. kalu HP memang kena naik court.. aduh ni yang leceh ni... dah ler RM 300.. motor aku saman parking x bayar lagi.. ni kena pulak keta...

mai setan kat kepala aku... x boleh settle ke encik... u kena paham saya keje macam ni mana ada cukup makan... dalam hati aku... yang ko pi jadi POLIS sapa suruh... lepas tu salah kan x cukup makan... u orang berniaga.. menyesal pulak aku pi cakap aku Streamyx Installer..

aku cakap RM 50 ok ker... dan2 dia cakap.. saya x mintak kan.... aku cuba nenok no KUASA dia kat baju tu.. x nampak pulak.. pasai dia pakai vest kuning tu.... lepas ni aku nak cari duit banyak2.. semoga senang aku nak suap kan kat sapa yang x cukup makan....

*/ aku rasa aku harus bagi rasuah... pasai aku duduk dalam NEGARA HADHARI... muahahahahahhaha... salah ker aku?

maafkan aku jika ada POLIS yang X MAKAN RASUAH membaca statement diatas........

No comments: