Wednesday, May 10, 2006

Rm 30 ajer...

dapat panggilan daripada bos besar.. supaya pi Jalan Kuchai Lama.. solve kan problem streamyx
then u amek RM 3o dari dia.. sebagai upah.. dalam hati aku.. takkan RM 30.. apa bos ni dah kalut ker.. dari Subang Jaya ke Jalan Kuchai Lama.. pi ajer duit minyak keta mau RM 8 pergi balik.. x masuk jam lagi.. ikut NPE RM 6.40 duit tol pergi balik.....

aku pun jadi rapla jugak.. call bos kecik aku.. then dia pi solve.. bukan sekadar masalah biasa..
modem pun kena tukar.. mana dapat modem RM 10 bang.. paling murah pun RM 120.. habis tu ke Low Yatt.. duit minyak.. parking dalam Low Yatt lagi..

macam mana bos besar aku boleh charge RM 30... aku sendiri charge RM 75.. tu pun bos kecik suruh.. dan harga aku itu adalah paling minimum... kalu ko cakap banyak.. cakap x mau kalah.. dengan rasa bangganya aku charge ko RM 100 sahaja.. ada mau ker talak mau..

*/Bos.. I have to charge u RM 75 for trouble-shoot ur problem.. u wanna to proceed? hehehehe
aku call dulu.. baru mai.. kalu tak .. cari installer lain lah bang... sebab Pak Lah tak kesian kat aku.. kenapa aku kena kesian kat orang lain.. ada betul tak..... hehehehehehehe

No comments: