Tuesday, May 09, 2006

kul 1.24 a.m

semalam punyer keje aku bawak ari ni.. dan kernel panic.. indicate hardware aku ada problem.. dan x compatible ngan distro linux aku guna.. al maklumlah.. pc 2nd hand, Pentium 2, 266mhz 256 RAM HDD 20G (ada bad sector.. aku kutip)

call sifu aku, kata hardware problem.. end-up. aku guna pc aku, Duron 600mhz, 512 Ram, 6.4 GB hdd cun Quantum made in Japan beb..... bermula keje aku.. setup sekali lagi lepas Isyak.. dan semua berjalan lancar.. kul 10.. semua cun,
  • caching on
  • DHCP on
  • DNS on
  • filtering gagal.. porno sites still boleh masuk..
(nota.. aku kena masuk porno punyer site, baru tau sama ada boleh masuk ke tak... muahahaha)

call sifu aku.. dia kata kena register kut.. sebab aku guna custom made distro punyer Linux,
so aku register, then cousin aku sampai.. ajak minum sat.. kat mamak.. sama member baru balik dari team building... habis mamak..

aku balik.. dok usha lagi.. dan akhirnya, dapat jugak aku activate content filtering.. so porn sites x leh access dah.. even images pun x leh kuar... tested by me.. muahahaahaha.. ok masa tidur...

*/ kali ni bukan sahaja murid x dapat pi porn punyer site, guru besar sekali.. muahahahaha akan aku pastikan.. hehehehehe

No comments: