Wednesday, April 26, 2006

lemah betul ari ni...

walaupun.. habis exam, ada kakak .. classmate aku.. belanja secret recipe..
aku tanyer.. pasai apa ni.. majlis apa.. saja meraikan habis exam.. dengan tak puas hati..
sekali berkakhir dengan member aku belanja.. toche kawan
nampaknya ramai yang tak puas hati... lepas ni ada perjumpaan ngan ketua kursus,
mengenai survey tentang pembelajaran Programming di tempat kami... dengan ini, aku cakap
sorry aku nak mai.. sekalipun ko bagi aku makan karipap sardin.. sedulang... TIDAK AKAN AKU PERGI.... AKU UNDI TUKAR KETUA KURSUS... MUKTAMAD

tengah2 moral down giler.. terbaca satu petikan... at least.. dapat lah hilangkan stress giler ni kejap

It is hard to fail but it is worse never to have tried to succeed.
~Theodore Roosevelt~

sambil aku dengar lagu Fix You ni.. dari Coldplay

When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse
When the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone, but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

High up above or down below
When you too in love to let it go
If you never try you'll never know
Just watch and learn

*/ walaubagaimanpun aku hanya berserah kepada-Mu sahaja.. . semoga aku beroleh rahmat kebaikkan dari-Mu... Ya rabbanal -alamin.