Thursday, March 23, 2006

xpert... dan machai

aku pi pasang streamyx.. satu tempat.. FIX IP... so macam biasa.. kalu fix IP WAJIB problem..
so aku pun call IP department.. hebat tu.. so aku cakap masalah aku.. then dia cuba solve.. seorang pompuan tu.. kira hebat la bagi aku.. teknikal tau.. lagi network pulak ni.. tapi kena panggil akak pulak.. so terpotong rasa minat.. x mau ler pompun lagi tua.. takkan nak panggil akak kut.. muaahahahaa

lepas 10 minit aku tunggu penyelesaian.. dengan keadaan aku yang call dia.. guna HP aku.. bayar bil pun aku.. akhirnya. amek no. tepon aku pass kat expert dia kata.. so aku pun kata terima kasih lah.. dalam hati dah menyumpah seranah dah.. HAMPEH betul lah.

expert pun call aku.. guide aku benda yang dah berkali2 aku buat.. so aku pun buat jugak.. tak mau kecik kan hati dia... berakhir dengan kegagalan.. dalam hati macam ni ko gelar expert..
so member aku call department lain pulak.. tanyer solution.. dan selepas 4 kali tukar IP. then gagal lagi.. end-up.. kami hanya try n error.. dan find out.. password salah.. memang expert betul...

lagi betul expert orang tu.. bile ada HP... dia matikan.. EXPERT tak dia..

No comments: