Thursday, February 02, 2006

keje bermula... hanya untuk 2 minggu.

ari ni aku keje sebagai Installer.. untuk Projek PPSMI fasa 4.. bagi sapa tak tau... ni untuk cikgu2 yang mengajar Math dan Science dalam English maa... depa dapat notebook..

sepatutnya 4 minggu.. tp 2 minggu terakhir.. sekolah jauh2.. bagi aku yang amat berkira.. so aku x mau.. nak buat apa siksa badan.. lepas tu dapat upah sikit.. then merungut... keje pun tak ikhlas.

kalu keje macam ni aku suka masuk sekolah rendah.. dari sekolah menengah... x tau apsal.. tp kebanyakan cikgu yang aku jumpa sekolah rendah lebih friendly dari sekolah menengah ni.. munkin banyak cikgu terpaksa kat sekolah menengah tu... belajar tinggi2.. x de keje.. apply cikgu.. tu pasal kut.. semua berlagak betul... kalu tanyer pasal notebook ni... macam bapak dia suruh aku hantar notebook ni ke tangan dia...

*/ apa2 hal sekolah ari ni memang best.. ada peluang side-income.. tu yang paling penting.. Alhamdulilah... Amin.

3 comments:

Anonymous said...

Bobo hair short hair, oblique bangs to hair extensions the outer corner of the eye length can be modified forehead, while the United States and the United States can hair extensions uk highlight the eyes, buckle with the straight hair fresh and vanity, with good clothing can clip in hair extensions easily hOLd classes to go to work dating and other occasions. No bangs straight hair buckle Bobo header shape, the deduction of lush hair extensions the arc and a sense of the more a more Peng some hair tail trim a little gradient will look more energetic.

Yaro Gabriel said...

www029
polo ralph lauren
michael kors
cheap nhl jerseys
oakley sunglasses wholesale
fitflops sale clearance
clippers jerseys
nike outlet
undefeated clothing
world cup jerseys

Xinda 1987 said...

2、
fitflops sale clearance

adidas outlet online

coach outlet

cheap air jordans

christian louboutin outlet

nike outlet

coach outlet online

adidas outlet store

cheap jordan shoes

cheap basketball shoes