Thursday, February 02, 2006

keje bermula... hanya untuk 2 minggu.

ari ni aku keje sebagai Installer.. untuk Projek PPSMI fasa 4.. bagi sapa tak tau... ni untuk cikgu2 yang mengajar Math dan Science dalam English maa... depa dapat notebook..

sepatutnya 4 minggu.. tp 2 minggu terakhir.. sekolah jauh2.. bagi aku yang amat berkira.. so aku x mau.. nak buat apa siksa badan.. lepas tu dapat upah sikit.. then merungut... keje pun tak ikhlas.

kalu keje macam ni aku suka masuk sekolah rendah.. dari sekolah menengah... x tau apsal.. tp kebanyakan cikgu yang aku jumpa sekolah rendah lebih friendly dari sekolah menengah ni.. munkin banyak cikgu terpaksa kat sekolah menengah tu... belajar tinggi2.. x de keje.. apply cikgu.. tu pasal kut.. semua berlagak betul... kalu tanyer pasal notebook ni... macam bapak dia suruh aku hantar notebook ni ke tangan dia...

*/ apa2 hal sekolah ari ni memang best.. ada peluang side-income.. tu yang paling penting.. Alhamdulilah... Amin.

No comments: