Friday, February 17, 2006

ari ni keje aku tamat..

sebenarnya.. keje aku lagi 2 minggu.. tp saja mintak tamat awal.. sebab memikirkan kos yang kena tanggung dan masa yang terbuang...

ari ni bos bagi gaji melalui team yang aku tinggal semalam..
so aku cakap terima kasih kawan bukan bos.. pasal bukan bos yg bagi aku gaji..

aku tanyer member.. ari ni kalu ko nak balik awal cakap..
biar kami yang lepak sampai habis..
dia kata x kisah..

rupa-rupanya semalam hanya bos ajer yang melebih2..
member aku Ok ajer... so aku pun balik.. sebab nak pi University Hospital...

*/ aku mintak tamat pun bukan apa.. memang dah target.. sekolah yang akan kena pi.. makin jauh.. insentif minyak tiada.. makanan tiada.. kalu setakat upah sahaja.. sedih ler.. x balik modal kalu pi dengan kereta... kalu pi ngan motor.. memang naya.. tangga tu nak sangkut celah mana?

No comments: