Sunday, January 01, 2006

Gathering GEJU 05..

bagi aku majlis best.. memang patut diadakan.. dewan air-cond... aku puas hati..
tapi sedih yang datangya sedikit sangat .. x boleh salahkan pun.. pasai cuti panjang.
baik depa jumpa keluarga dari kawan... dah macam iklan kat TV1 tu...

tapi paling x best.. caterer dia kedekut... aku nak ayam goreng 5 ketul pun x leh...bukan ada orang tambah pung... aku amek pun aku lah orang terakhir... HAMPEHGAS punyer abang tu...

beli buku dari Zurie dengan harga special.. hehehe. toche Zurie.. mintak halal... saya beli.
beli sticker dari OP pun dapat diskaun.. itu pun dah tawar sampai giler... mintak2 akad jual beli tadi adalah ikhlas...

kepada kawan2.. sori ler... x dapat join lepak Alamanda dan melantit di Bangi.. pasai ada kerja belum selesai lagi... PC customer mau hantar esok... biasalah aku kan machai...

*/Selamat tahun baru untuk aku ajer.... korang ucap untuk diri sendiri ler... muhahahahaha
waaa boring nya... apalah masalah notebook ni..... geram betul aku....

2 comments:

Nic said...

tulis sini laa boleh borak panjang2.. ade satu cite tensi nie e-1... Ethernet akak/modem kots dah rosak semalam.. PC tu mmg dah lama tawun 97.. (CPU-333MHz hehehe).. agaknya dah tak larat kot nak support broadband.. Jadinya, akak pun dah cancel streamyx.. akak setia ngan dial-up jelaa nampaknya.

kurekure said...

huishh banyak komplen nampak eheheh