Saturday, January 21, 2006

gagak hitam..

petang tadi aku terlantar atas katil
penat dok lepak atas bumbung..
repair bumbung di tengah-tengah ari..
memang masak kepala aku..
ni namanya saja cari penyakit..

ada call dari TMnnet,
ok dia kata ada customer marah2..
waa aku pun mintak no. dia..
then call...
end-up aku pulak di tengking...

******** punyer K*L*N*G (dalam hati)
pertama sekali aku marah..
kena tengking melalui telefon..
lepas tu tipu aku.. ingat aku x tau..
cakap merapu...
akhirnya dia letak telefon... sebab aku menengking balik..
kalu ko nak report pi report.. amek no tepon aku tu..
hantar kat TMnet.. aku nak dengar apa TMnet cakap..
aku bukan "call centre" yg ko boleh ko maki-hamun.

\* dia apply streamyx tu ingat dia cukup baguih... keje aku hantar dan pasang modem.. bukan keja aku nak check kenapa streamyx masuk lambat.. kenapa x activate.. kenapa lembap.. kenapa x leh connect.... tu semua ko cari sendiri ok.. aku peduli apa.. dasar GAGAK HITAM

No comments: