Monday, February 28, 2005

ari ni pi keje....

minggu ni tidur best betul lah... sebab aku terbalik sikit.. kalu sejuk sangat.. memang susah nak tidur... kena suam2 ajer baru boleh.... kena pulak musim panas... tidur dengan seluar pendek... waa tu pasal dapat suam2 ajer tu... tu yang tangkap lentok giler....

ari ni bangun pun terlajak dah.. kul 9.28 pagi... dah janji pulak dengan Encik Khalefur.. pasai PC dia.. pukul 9 pagi.. waa apa lagi bersiap sepantas kilat..... x macam pompuang.. mau sejam lagi x kuar umah.. kekekekeke..

sampai tempat En. Khalefur kul 10.11 pagi macam tu... selamat naik kuda.... jadi mat rempit.. kalu ada keta.. mau sampai kul 11 pagi.. kekekeke.. lepas nenok pc dia.. waaa Power cable yang ke HDD tu longgar.. pasai tu.. x dapat detect HDD..... waa penat aku dari Subang ke Seksyen U6 tu...

lepas tu bos call... tanyer ari ni mai tak.. waa soalan menarik.. aku cakap aku mai... tulun beli blank CD-R.. cheh.. aku ingatkan apa......... lepas tu merempit ke Imbi pulak... lepas angkat CD-R, gerak balik ke opis.. sampai opis dah kul 12.05 tgh hari.. kekekeke..

cerita sedih........ gaji aku x masuk lagi......... bulan 2 tak pasti biler dapat......... waa dah ler aku berhutang dengan mamat ni.. macam mana ni beb? aku ingat aku nak bongkar balik.. kepada penama2 yang masih tidak bayar hutang baju GMI... sebab aku kalu ada duit.. aku memang x berkira..... tapi biler aku sudah tiada duit...... Sorry kawan... aku lah manusia SEBAKHIL-BAKHIL MANUSIA...........

lepas ni mau pi umah Iwan.. ada kenduri arwah.. ayahnya meninggal pagi tadi.. Al-Fatihah.

Sunday, February 27, 2005

semalam yang memenatkan...

sampai sana... ada 3 orang ajer..waaa mula tendang-menendang... sat lagi sampai lagi member.. cukup buat satu team... waaa main 1 jam lebih... rasa nak muntah pun ada.. maklumlah belum makan malam maa.. kalu makan karang... pickup lembap... x makan pun nampak gaya sama ajer.. kekekekeke

lepas main.. Cousin call.. kata.. emak Ogy meninggal... Al-Fatihah...



ok mau gerak pi kelas....waaa

Saturday, February 26, 2005

aktiviti kuarkan peluh......

balik opis semalam awal... meja ping-pong sudah book... malam ni liga-liga sepupu (LLS)... layan ping-pong, akhirnya aku jugak bungkus... hampeh punyer Ijam...kalah lagi...

lepas main... gerak ke sessi DUGONG-DUGING...... lepas tu layan maggi goreng...

ari ni pi Plaza Masalam kononnya renew syarikat aku punyer lesen..... sekali salah pulak.. jam dah kul 12... hampeh punyer plaza..pintu masuk aku x jumpa.. kekekekeke berakhir dengan aku jumpa KFC.... layan KFC sorang2.. perut dah lapar dah.... lepas melantak sorang2.... balik umah layan DVD sat.. pasai petang ni ada kelas.

sekali ada salah paham pulak... lab tu x di book pulak... x tau lah salah sapa... berkakhir dengan belajar kat kafe... bertemankan laptop lecturer... kekekeke..lepas kelas pi Summit sat... nak usha.. seluar pendek.. pasai seluar semua dah rabak.. kekekeke...

lepas usha seluar..... pi charity shop.. saja usha buku... ingat nak beli komik .. sekali jumpa buku... DOS for Dummies... apa lagi sambar ler.. RM 15 ajer...

jalan-jalan kepala pun dah boring... layan citer ni sorang.. kekekeke...

mau gerak layan futsall....

Friday, February 25, 2005

melantit.. campur melepak.. di Old Town..

semalam lepak dengan cousin aku... campur sekali kembar 3 hehehehe menjemput.. si wirantit.. tapi dia segan.. x boleh nak kuar malam.. kekekeke.. pelik jugak... cerita semua mau jadi jutawan.. Insya Allah.. Amin..

balik umah kat kul 3.oo pagi maa... pi keje kat kul 12 hehehehe.. pasai pi jumpa Ah Moi kat Low Yatt... balik opis buat benda ni.. kekekeke



*/ biler mak hitam dah bersinar dalam kegelapan.. kekekeke

Thursday, February 24, 2005

bengangnya... apabila sang pandai hanya lah seorang yang bangang!!!!!!!!!!

Pintu sepiku yang bertahun terkunci
Telah aku bukakan perlahan-lahan
Kerana ku khuatir, bisikan yang berbalah
Denganku seharian, akan meneggelamkan
Keakuan.................

Andai terjadi mana lagi tempatku
Nak aku pahutkan mimpi sediakala
Menunaikan janjiku, pada diri sendiri
Untuk ku memiliki
Cinta dulu asalnya, aku yang punya

Mana datang cahaya
Bukanlah tajuk cerita
Siapa pun kau ku sudi terima
Biarpun dosa semalam
Sebesar gunung menembus awan
Yang penting hatiku dapat kau tawan

Yang penting hatiku dapat kau tawan...

*/lagu diatas tiada kene mengena pun saja bubuh macam best ajer.. hik..hik...hik...

Wednesday, February 23, 2005

Tuesday, February 22, 2005

ari ni MC...

kurang sihat ler... jiwa kurang kacau.. kekekekeke

Monday, February 21, 2005

Bagaimanakah yang dikatakan seksi?

Adakah JAWI silap...........

Sunday, February 20, 2005

cerita pasal orang berkira....

aku punyer sorang kawan... nak kata rapat x de lah.. pasai mungkin dah ada keje best.. so susah lah nak rapat sama aku yang macai ni.... nak dipendekkan cerita... semalam call aku... tanyer pasai PC.. so aku pun tulun...
belum apa2 tanyer harga... aku cakap....... macam mana aku nak cakap... pc aku tak nenok lagi...

so aku janji ngan dia.. pi Shah Alam... janji kul 10 malam.. aku sampai tempat dijanjikan.. kul 9.49 macam tu...
aku SMS dia.. x de respond.. call pun sama... waa hati dah menyirap ni.... takkan nak balas SMS.. pun x boleh kut.... tapi mengenangkan kul 10 lama lagi.. lepak dulu... jam dah kul 10.29 dah... kira-kira 40 minit enjin kereta aku on... hujan pulak... waaa mamat ni saja nak kena maki ni....

kul 10.35 baru call.. lepas tu marah aku... lambat sangat sampai.... suckks!!!! (dalam hati aku.....) aku sampai sebelum masa yang dijanjikan.. cakap aku lambat... bukan nak cakap sorry... dalam kepala aku... hanya ada Ifrit Utama ajer... lain dah x der dah....

sampai umah dia..

aku: mana monitor
dia: laa aku kan dah cakap.. bawak kelengkapan...
aku: apa kejadahnya bawak monitor....
dia: laaa.. aku ada laptop ajer...
aku: oklah aku bawak balik
dia: biler boleh siap...
aku: bila ko nak.....
dia: ni company aku punyer.. kalu boleh nak cepat.. esok
aku: boleh....aku cuba.....
dia: berapa charge?
aku: RM 90 untuk servis aku.. tidak termasuk barang ganti...
dia: mahal....RM 50 boleh tak
aku: kalu ko punyer.. aku bg diskaun...kalu company x dapat?
dia: ala boleh lah... kata kawan...
aku: dengan aku deal business tiada kawan.... biler kawan tiada business.... itu prinsip aku..
dia: senyap... buat muka kesian...... (budget aku nak kesian... lagi menyampah ada rasanya)
aku: ko nak tak? kalu x nak aku blah......
dia: ok2.... (muka sedih..... macam lah duit dia kuar)

RM 90 berbaloi ker....
- menunggu mamat tu dari kul 9.49 malam sampai 10.37 dalam hujan....
- naik kereta dari umah ke Shah Alam....
- lepas tu nak cepat.....
- lepas tu nak kena hantar....

tau oleh member aku sorang ni.. mesti aku kena maki hamun punyer... dia suruh charge RM 120 per service,
apa guna ko ada certificate.. kalu charge pun macam org x de cert....... (dalam hati itu kijam namanya....)
tapi bila dah kena situasi macam ni... rasa menyesal pulak x charge giler2... sebab hati aku panas...
biler cerita janji ngan MELAYU................

Saturday, February 19, 2005

ari Jumaat....pagi sabtu

amek emergency leave.. hal keluarga.... lepas tu melepak...
petang gegar Low Yatt... beli printer untuk adik aku....
hantar Gombak.... pasai kat sana senior mencekik darah..
kos printing sehelai kertas .30 sen (kertas sendirik pulak tu...)
menyirap aku dengar..... kalu ya pun jangan ler mentedarah....

lepas lepak Gombak... balik umah.. bersiap.. untuk menghadiri sessi dugong-duging versi 1.1.3
sampai tapak projek.. ada 4 ekor dugong ajer....kekekeke tiada duging....tapi ada awek mandi muahahahaa

seperti biasa kami lepak... menunggu kolam tu clear dulu... hormat kan orang lain (maksud lain.. sendiri mau ingat... rugi sapa x mai).. gambo awek tiada dalam simpnana...

setelah semua clear... apa lagi... terjun... balik kuang.. kuak perut.. dan apa2 lagi lah... janji... mendi... kali ni kami membuat rakaman video... sebab "still picture" x best... x dapat nak menunjukkan.. macam mana bestnya port ni... hehehehe

Nantikan sahaja... edisi video "Dugong-duging yang terlampau...........( ini dot-dot)" kekekekeke

*/ ingat lepas ni nak buat rakaman video setiap aktiviti Geng Lantit dan GMI.. dan akan diedit dan dimasukan dalam DVD dan akan dijual pada akhir tahun ini... amacam GENG...ada oK tak?

Thursday, February 17, 2005

setelah lama....

menungu domain sendiri... walaupun x mampu nak bayar hosting sendirik.... janji gengmakitam ada nama best...
setelah daftar... menunggu pulak.. DNS nak up...lama pulak... setelah up masih ada masalah... x boleh nak re-route... maklum lah hanya domain....

x sabarnya...kekekeke... bila dah ada domain... letak kat baju mesti gempaq punyer..... kekekeke

Wednesday, February 16, 2005

pasai janji semalam.....

lepak opis sampai magrib... pasai sat lagi nak pi Sri Petaling... sebab ada keje kosong untuk aku, janji ngan member yang nak bagi keje untuk aku tu kul 8.30 malam.. aku sampai Carrefour Sri Petaling.. sebelum kul 8.30.. setelah lepak kejap.. jam dah kul 8.32.. aku pun SMS mana mamat ni.......

jawapan dia.. sorrylah... kami on the way.. lepak dulu.. bukan salah aku.. salah kawan aku ni... lambat sangat... perghhh panas aku.... dah lapar... apa lagi... masuk Carrefour. jumpa McD... kasi order satu Prosperity.... sebab kata adik aku,, ini tahun kurang sedap... tapi memang pun kureng ler.. ada patut pakai daging ayam... mana kaw beb.. lagi satu black pepper sauce dia macam kurang sesuatu.....

setelah membedal burger.. jam dah kul 9 macam tu.. aku pun tunggu..

akhirnya mamat tu sampai.. jam dah kul 9.19 malam tu..... kalu aku tunggu kat situ x ke naya...

seperti biasa.. sorry lah kawan.... akibat biler berjanji ngan Melayu.

Tuesday, February 15, 2005

meeting....

waa baru lepas meeting... tajuknya.. Company kita semakin parah...
tidak ler.. bos cakap kata putus.. by the end of february...

jika tiada investor... projek menjual apa-apa sahaja harta company pada awal bulan Mac....

waaa ni macam lepas ni keje McD lah gamaknya... baru plan nak resign.. terawal pulak...

kepada sapa2 tempat dia ada kekosongan jawatan ker.. kasi tau ok.. toche2...
kalu IT lagi cun... tapi kalu ada 7-11 kosong mau pakai orang pun ok jugak...

waaa nak sedih ni... :-(

Monday, February 14, 2005

x sabarnya... mau mandi....

jom kawang2... mana lagi nak cari port mandi yang free.. jom..jom...jom....





*/ ari ni hari valentine.. apa bikin... yang aku tau malam ni pekena mamak kekekekeke.. daripada perhabih duit bagi kat awek.. beli bunga.. beli coklat.. baik masuk perut sendirik... bak kata member aku punyer bapak...

Sunday, February 13, 2005

ari ni operasi memepah Ayam....

ari ni pi library sat... saja usha buku yang boleh dipinjam.. lepas tu buat harta.. kekekekeke cukup ari terduduk bayar denda.. muahahaha... balik dari library.. dah kul 3 macam tu..... tunggu Ijam (cousin aku) mai umah... pasai x puas hati mau main ping-pong.. kekekeke..

gerak pi 3K.. sapa budak Subang Jaya.. tau ni tempat.. macam sport centre semua ada... memang best.. hehehehe...layan 1 jam... waa ni lah kali pertama pegang bat ping-pong setelah hampir 7 tahun x main dah.. kekekekeke.. asyik servis pun boleh keluar... main 7 set.. semua hampeh.. semua kalah............. asyik kene perli ajer.. panas2....

waa terasa terhina betul... kekekekeke.. tapi tak mengapa.. pasai mamat ni mau open table malam ni... diatas nama Projek MEMEPAH AYAM kat Chicken Hut, Sunway Pyramid....

balik umah aku sat.. melepak.. sambil layan drama entah apa entah... sambil tunggu.. ketibaan cousin2 yang lain....setelah semua sampai.. kami pun bergerak.....dan tanpa membuang masa.. terus pi ke Chicken Hut... pasai semua dah lapar... Target 10 ketul ayam (sama ada OR atau Spicy)

kehadiran cousin...
  • Ijam ( budak USJ 4, Subang Jaya.....)
  • Apis ( budak Precint 8,Putra Jaya..)
  • Abg Dee ( budak Kg. tunku, PJ)
  • Idogh ( budak kg. tunku, PJ)
dimulakan ngan semua 3 ketul ayam.. kekekekeke..

lepas 5 ketul ayam... perut aku dah semacam... waa ni mesti kes.. minum 100plus petang tadi.. mau tak perut kosong.. semua x mau makan... konon2 x puasa.. hehehehe... lepas tu adegan mengambil gambo masing.. sewaktu makan.. muahahaha

semua berhenti seketika.. setelah semua nya sebu... sambil menunggu ayam yang baru... aku tambah lagi 2 ketul.... menjadikan 7 ketul... waa tidak lah perut semakin sebu.... tahun lepas aku berjaya buat 8 ketul ayam... takkan tahun ni 7 ajer... takkan semakin kurus kut.. ahaks...

kali ni mengambil masa yang lama.... berehat sambil makan buah-buahan... borak2.. untuk tunggu semua ayam tu 'Q' masuk perut.. kekekeke.. bak kata Ijam... waa ni macam boleh pecah abdomen.. muahahahahaha

jam dah 9.18 ..... aku tambah lagi 3 ketul.. menjadikan 10 ketul........ waa berjaya2..Amin...

result
  • Ijam = 3 ketul (3 dada)
  • Apis = 4 ketul ( 4 dada)
  • Abg Dee = 3 ketul sahaja ( 3 dada)
  • Idogh = 7 ketul (3 chicken wing, 4 dada)
  • Aku = 10 ketul dengan bangganya... 3 chicken wing, 3 drumstick, 4 dada
*/ tips kemenangan.... jgn makan dada dulu... kekekeke.. makan dari bawah.. muahahahaha

Saturday, February 12, 2005

ari ni melepak lagi..





cerita semalam memang best....... sungguh hampeh review dalam magazine mana entah.. cakap cerita x best...

cerita ini memang best.. lepas tu dapat THX pulak.. lagi lah... orang belanja pulak... waaa alangkah indahnya hidup... muahahahaha...

berbekalkan Coke besar.. dan pop-corn besar.... tapi paling panas... aku ditegur oleh satu Minachi... u badan besar sangat... I x nampak apa2 pun... aku cakap satu benda ajer.. so...
hati panas jugak... boleh tak cakap baik2... kalu macam ni... ok jugak maa

Minachi: Excuse me, can u switch you seat with him please... because I can't see ....

kalu macam ni... ok jugak.. x der lah panas sangat hati aku..... tapi hati kembali sejuk.. pasai cerita best....... hehehehehe

Friday, February 11, 2005

ari ni dah balik umah dah.............

mengenangkan ada sorang mamat ni mau mai.... so aku dah plan aktiviti bersama dah... tetiba pulak x jadi mai.. waaa rosak segala plan aku..... akibatnya....

pagi Jumaat.. mengodek ( ini bahasa macam best) a.k.a repair.. muahahahaha pc member aku.
sedih betul pc nya... zaman sekolah pondok dulu.. hehehehe... Pentium 1 maa... macam2 problem..

semayang Jumaat... layan tidur masa khutbah ( mau tak.. godak pc sampai kul 5 pagi lebih...) berkahir dengan kegagalan... pasai hardware x support Windows 2000...... sungguh hampeh rasanya....... aku benci betul MSI... Cipan punyer motherboard MSI... (pc yang kedua pulak.. AMD based)

lepas semayang... layan... tidur lagi... musim panas ni best betul tidur... bukak kipas... angin suam2 ajer.. tu pasal yang best tidur tu...... lepas tu cousin call.. suruh nenok PC dia... kat opis..

sampai sana.. layan Garlic Naan.. memerangkap makan petang.. muahahaha.. sekali kes cousin aku ni macam harware problem... USB hilang.. Windows x detect.. waa macam2... balik dari De'palma... jumpa sorang lagi cousin... kat Summit..mau layan Constantine....... dapat THX tu.. best2

mau gerak pi Summit........ wachaaa...

Thursday, February 10, 2005

kampung ku.......

Jalan Kemboja... Taman Seri.. Teluk Datok.. sapa tau ni tempat....

sampai kampung... waa ramai nya... semua cousin ada... semua pak cik ada... mak cik... best2..
Atuk aku masih macam tu jugak... terbaring ajer.. kesian sungguh.... 90 tahun dah umur dia.... nenek aku masih macam tu jugak.. tapi x macam atuk aku... sungguh aktif.. kekekeke

projeknya.. buat khemah.. ingat nak bakar2 apa malam tu.. mengenangkan ramai sangat anak buah... tapi x jadi pulak.. sebab tauke projek lari itu malam.... tukang sponsor lah....

Anak = 8 orang ( mak cik dan pak cik aku...........)
Cucu = 38 orang ( pangkat cousin aku.........)
Cicit = 42 orang ( pangkat anak buah aku....)

apa lagi derma kilat.. hehehehe.. esok sorang pi pasar beli macam2 benda....

menu
  • Ayam Goreng apa entah
  • Ikan Cencaru Bakar
  • Maggi Goreng ni yang special...
yang ini untuk tengah hari.....

malam pula

menu
  • Nugget
  • Nasi Goreng Cina... yang ni marvellous....
  • Frenh Fries...
  • x lupa Mayonis...
  • Kepok Lekor pun ada malam tu.. kekekeke
mmg best....

*/Atuk aku memang hebat... ada berani mau lawan.......kekekekekeke

Wednesday, February 09, 2005

Projek Dugong-duging

Alkisahnya... kehadiran semalam.. 4 ekor dugong dan seekor duging.. waa ramainya... tapi tidak mengapa.. suasana semalam macam 44 orang... muahahahaha.. mandi-manda... macam orang x jumpa air.. membuat akrobatik... pelbagai jenis kuak... dan macam-macam ler...

lepas mandi... lepak mamak.... waaa best2..... rasa macam minggu depan nak mai lagi..... kalu boleh setiap minggu nak mai.... ingat nak mai setiap ari .. tapi segan pulak.. muahahahahaha

kepada yang tidak hadir.. rugi woo...

mau balik kampung.... balik kampung..balik kampung... kekekekekeke

*/ gambo2 sedang ditapis.. hehehehhe... terlampau banyak sangat... adegan yang memberahikan dan boleh membuat orang teruja... kekekekekeke

Tuesday, February 08, 2005

ari ni aku x pi keje......... pasai cuti...

gerak pi Shah Alam jumpa uncle aku sat... pasai mau pinjam camera... sebab malam ni ada Projek Dugong-Duging.... x dok camera.. x best lah... tiada bahan bukti......... bilakah aku mampu beli camera ni........

waa semalam member dari N9 mai... apa lagi lepak ler... gerak pi Uptown... sekali Steven tutup pulak.. baru nak pekena.. Lamb Chop.....tanpa membuang masa lagi.. kami gerak pi Kg.Bharu... sekali port Moi ( Nasi Bubur Berlauk) yang aku makan .. tutup jugak...........lepas tu cari2 lah port lain.. jumpa jugak........

menu
  • Nasi Bubur utk makan 5 orang ( tambah 3 kali setiap mangkuk tu)
  • Kerang untuk makan 2 Orang
  • Kailan Ikan masin 2 orang
  • Tauhu Jepun masak apa entah 2 orang
  • Ikan Kering.... lupa nama ikan... tapi yang ni special..
  • Ayam Goreng Kunyit....
  • Sotong dan Udang.. sekali campur.. ni yg moskel...
  • Air sorang 2 gelas.. kekekekeke
Total RM 49... toche lah Datuk Salleh kekekeke.. belanja aku makang... hehehehehe

Monday, February 07, 2005

ari Isnin........

ari yang paling malas..... rasa macam baru semalam.. ari Jumaat...
sampai opis.. waa semua orang tak dok... mentang2 majoriti Cina...
waa boringnya... tapi ada task yang kene buat.......

dalam tengah hari... member aku interkom... berapa ramai ada kat bawah
kat atas.. dia 2 orang ajer... aku kat bawah pun 2 orang.........
melepak sambil cari alternatif.. macam mana nak solve ini mail problem ni...

jam dah kul... 6.00 macam tu... boring2.. naik atas sat jumpa bos...
tiba-tiba satu Ah Moi (X opismate... baru berhenti) tanyer aku... sapa suruh U datang
aku cakap ler.. laa kan ari ni keje... tu Boss tarak cakap ker.. cuti seminggu....
tak de pun... memo x dok.. email x dok.... interkom pun tak dok.........

aku pun balik ngan hati yang panas... sambil menyumpah segala seranah yang ada.....
alangkah indahnya.. pagi tadi... dah ler mimpi pun belum habis... kekekekeke...

agak2 boleh tak sambung mimpi yang indah tu pagi esok.........

Sunday, February 06, 2005

semalam....

kena perli balik.. ko amek berkat tak.. macam mana berkat nak amek nya.. aku pun x paham.. kalu setakat salam pengantin lelaki dah dapat dah.. takkan nak salam pengantin pompuan kekekeke..

soalan yang best.........
ko tunggu apa lagi maa.. biler lagi?
aku cakap balik.. aku tunggu ko dan Joy dulu ada anak.. muahahahaha

ari ni kelas sampai kul 3 maa... sepatutnya ada satu lagi kenduri ... kat Muar pulak tu.. kali ni ex-classmate kawin... sorry kawan.. x leh nak pi maa.. pasai.. aku ada kelas.. lepas tu kalu aku pi mau sampai lewat.. dah ler x tau jalan... apsal lah ko cari orang Muar (pengantin pompuan)
kekekekekekeke....

Ok Selamat Pengantin Baru..... Semoga Berbahagia Selama-lamanya......

Saturday, February 05, 2005

ari ni member kawin....

selamat pengantin baru....

ari ni pi Felda Ulu Tebrau, Johor Bahru.... yang x pernah aku sampai... silap2 kalu aku sorang2 pi.. mau kena baham ngan harimau... majlis yang best.. tapi x dapat ikut majlis sampai habih.. sempat berarak ajer lah.. pasai aku kena cabut balik KL balik maa...

12.oo tengah hari... lepak Kota Tinggi...
1.00 berkonvoi dari Kota Tinggi ke Ulu Tiram
2.00 sampai umah sanggah (rumah pengantin lelaki tumpang tukar pakaian....)
2.40 macam tu.. tunggu kompang...
2.50 berarak ke umah pengantin pompuan.... ( naik bukit pulak)
3.00 pengantin kena Pau.. x tau pulak adat sini.. ada pau-mengepau...
3.10 duduk sekejap.. nenok Silat Pulut...
3.20 bersanding... dan tepung tawar....
3.45 makan beradab......
4.00 aku kena balik... sorry kawan.....

Sorry member.. x boleh lepak lama2.. pasai aku ada kelas ari Ahad pulak.. ada ujian pulak tu.. tu pasal aku kena balik awal...

Semoga Berbahagia... selama-lamanya... Amin.

*/ semua masa adalah waktu petang... kekekekeke

Friday, February 04, 2005

ari yang mulia...

jiwa aku sugguh kacau....

takkan nak update blog kat opis... kekekeke....

*/ disebabkan tiada Internet kat umah... wuaaaaaaaaaarggggghhhhhhhh

Thursday, February 03, 2005

ari khamis....

sessi melantit.. best jugak... kekekeke....
  • ada projek baik........ hujung minggu.. bersama cikgu-cikgi
  • projek SMS.. yang ni macam susah ajer.... (tangguh dulu...kekekeke)
waa tidak ler.. ari DSL modem kat umah telah dicabul oleh sang kilat.... pencabulan yang sungguh kijam... dengan Switch aku 8 ports jugak dicabulnya.. waaa mahal maa tu switch...

lepas ni kumpul duit angkat Wireless .. tapi kalu kumpul.. mau tak dok internet lah.... lama mau kumpul beb... kekekekeke

Wednesday, February 02, 2005

ari ni aku cuti....

semalam x buat apa pung.... asyik melepak ajer... tepi katil.. tepi sofa... lepas tu atas katil... badan semacam ajer... mau taknya.. tidur kul 6.05 pagi .... muahahahaha...

sebagai akibat.. ari ni aku Emergency Leave... ada hal sikit....

rugi cuti woo... tapi x per... badan nak pakai lama maa.. bukan boleh carik kedai half-cut... muahahaha

tadi pi jumpa Kak Emie... mau hantar baju GMI dia... suka hati betul dia sekarang... dah dapat baju ..... lepas tu makan... waa best2... lain kali e1 makan banyak2... ari tu prinsip hidup ter'disable' pulak.. tu pasal makan sikit.....

lepas jumpa Kak Emie... pi Midvalley jumpa Kak Melur... bagi baju dia.... kali ni memang betul2 salah paham.. aku ingat.. food court kat midvalley tu ada satu ajer.. rupa2nya ada 2 maa.. waa aku x tau.. maklum lah duduk kampung.. mana reti semua ni.. kekekekeke.. aku pun call kak melur setelah sampai sana.. aku masuk dalam food court berdiri tengah2... boleh kak Melur x nampak... tidak ler... dah rasa jadi model sekejap..

mana tidaknya waktu makan tengah hari maa... semua meja pack... aku dok cari tudung merah.. semua awek.. mak awek.. mak orang... janda orang.. usha x puas hati.. pasal semuanya tengah makan dan aku pi usha kat telinga dia orang..kekekekek ... takkan guna Bluetooth maa... lepas tu kasi call balik.. tunggu depan surau...

end-up jumpa depan surau... laaa.. kak melur kat food court atas... lepas tu x pakai tudung merah pulak... rasa nak makan ajer kak melur ni.. kekekeke.. selamat dah kenyang.. dapat satu "Roll" dan kalendar.. kekekek.. toche2... memang sedap tu "roll".......

balik umah terus lepak.... sambil makan roll..... layan movie......... ceria ari ni....

Tuesday, February 01, 2005

lepak kat old-town...

semalam potong rambut.. bagi nampak orang kata ummi aku... muahahahah.. habis selama ni bukan orang ker.. muahahahaha...

lepas potong.. merayap ngan member... lepas puas merayap... dan ukur jalan... aku balik pekena teh tarik kat mamak... sampai sana call si Lenz dan 5zal... ajak lepak sekali...

jarang lepak sini.. sebab terkeluar dari kawasan setempat.. pasai aku selalu lepak Section 14 dan sekitarnya sahaja.. kekekekeke... dah jumpa tu mamat apa lagi layan lepak ler.. giler2 hehehehehe
jam dah kul 1 pagi.. member pulak kena keje.. aku keje KL ... ari ni cuti.. muahahahaha...