Tuesday, December 06, 2005

pi satu umah client...

nama dia pelik..
seorang chinese.. tapi malaysian..
duduk taiwan dah lama 30 tahun.

aku sampai umah dia..
DSL tak menyala...
so problem...
aku tanyer.. ada masalah kat Exchange Telekom.

so dia sound aku.. apa lah MALAYSIA LEMBAP.
kat Taiwan within 2 hours ajer dah solved
his also mentioned.. he has a son which got certified by Cisco..
he knows everything about network... from A to Z...

(dalam hati) aku yang belum certified lagi dari Cisco pun tau apa masalahnya
tak payah certified pun aku boleh solve masalah dia..
hanya jumpering sahaja x buat lagi... masalahnya, hanya org Telekom ajer boleh buat.
lagi pun x de pun dalam silibus Cisco... x usah bohong aku... muahahahhaa

*/ aku bakal certified by Cisco...Insya Allah.......... Amin.

No comments: