Monday, December 19, 2005

keje semula...

setelah minggu lepas asyik x keje ajer..
ari ni ada satu client kat Desa Park... satu opis..
satu ahmoi... cakap banyak... dah ler ni kali kedua aku mai,
kali pertama phone line hilang...

aku sampai.. dia suruh test..
lepas test aku activate kan line..
then aku nak balik..
dia tanyer..
apsal u tak buat semua pc dalam ni ada internet?
aku cakap task aku hanya install dan activate bukan create network kat sini
dia x puas hati... order aku macam aku ni balaci dia...

x puas hati.. dia call dia punyer agen...
agen dia pun x boleh cakap apa2..
tah tertulis dalam kontrak tu.. hanya pemasangan kepada satu PC sahaja

sebenarnya aku bukan x boleh buat... tapi cara ko mintak tulun tu..
memang menyakitkan hati... cuba mintak baik2... then boleh lah aku tulun..
x payah bagi upah pun x per.. keje senang.. x sampai 2 minit utk satu PC..
tapi ko cakap banyak... jangan kata ko nak merayu lepas ni.. ko bogel sambil ketuk ketampi pun aku x peduli... paling penting perut aku dah lapar.. kul 4 belum makan tgh hari lagi..
BABAi.... ahn moi..

balik umah... mau makan... dan bersiap layan teater... hehehehehe jadi syaitan seni sikit.... hehehehe

*/call bos aku.. x puas hati dengan aku kunun... dia tak tau.. yang bos aku lagi setan..kekekek
aku anak buah.. sedikit ajerlah setannya... kekekeke