Wednesday, December 28, 2005

berpeluh aku ari ni....

aku sampai opis client...
pasai nak solve wifi dia...
macam biasa.. produk kesukaan aku.. Netgear..
aku pun configure..

lepas configure.. aku test satu notebook..
sekali notebook dia x dapat detect signal..
ooo tidak.... kenapa x leh

aku x puas hati...
cuba lagi... reset semua configuration..
buat lagi.... akhirnya x leh jugak...
tidakkkkkkkkkkk... dah kuar peluh jantan dah ni.. muahahahahha
masih x leh...

aku pi amek USB Doggle aku...
sekali pasang terus dapat signal....
rupa-rupanya.. notebook tu memang ada problem dengan wifi build in dia.. owner dia pun hampeh jugak.. nak marah pun x leh.. kurang celik IT sikit.. orang kata.. tapi ada notebook, tu yang hebat tu...

*/ moralnya.. bila lah aku mampu.. ada notebook sendiri.. kan senang... baru nampak handsome sikit.. hehheehehhe.. Compaq.. AMD Tuarion... pujaan hati....

1 comment:

Nic said...

ohh.. baru teringat nak tanya. PC kat umah akak ada streamyx. akak guna laptop siap wifi.. bolehke nak guna utk streamyx gak kat umah (takyah tarik kabel streamyx masuk laptop).. susah ke? Toche toche..