Saturday, December 17, 2005

ari sabtu..

ada training kat Cyberjaya.. ADSL2.. sekadar training ajelah.. infra pun x siap lagi..
ni semua marketting strategy... tapi habuk ajelah....

balik bersiap.. sebab nak pi Kuala Selangor.
pasai cousin aku dah tempah service apartment kat Sg. Sembilang..
pasai esok nak gerak ke Bota...

sampai sana.. ok berangin.. tapi laut kotor giler..
hanya sekadar nenok boleh lah.. orang giler pun x mandi kat situ..
dah laut kotor.. aku terjun swimming pool ajer...
dah puas terjun aku bersiap... malam ni ada BBQ..

waa memang best... ada 3 keluarga berkumpul.. layan
  • cencaru bakar sama kicap pedas
  • sausej
  • daging burger..
  • dan lauk-pauk lain yang aku x makan
aku pulun cencaru dan sausage ajer... best woooo.. misi terdekat... kena pi BAGAN LALANG jugak ni...lepak sama member, makan sampai terduduk... hehehehee

*/kalu pi Langkawi.. macam best ajer... betulkah ada pesta Seks.. celebrate New Year, kalu macam ni.. patut pegi ni.. muahahahaha

No comments: