Monday, December 26, 2005

ari ni keje..

orang cuti.. tapi aku yang machai keje..
pi buat installation wifi kat satu pasaraya..
aku keje ngan cina..

rasa terhina jugak.. aku jadi balaci..
dia jadi bos.. tapi pada hakikatnya.. aku yang jadi bos.. muahahaha
pasai harga aku yang control sama member aku.. hehehehhee

keje x lama.. mai kul 10 pagi..
siap kul 2 macam tu... amacam?

*/ nota kepada melayu yg x puas hati dengan upah aku...

upah aku mahal.. sebab aku bukan Neo.. hanya load ajer apa2 software macam cerita Matrix tu.. mintak aje operator load... x dapat kawan...

upah aku mahal bukan pasai aku ada degree.. tapi solution yang aku bagi bukannya aku dapat percuma maa... so u have to pay the price.. kalu x mau.. jangan panggil aku..

No comments: