Friday, November 04, 2005

teh tarik dengan mimpi basah ada kaitan ker?

semalam aku beraya umah member aku... dia hidangkan air Coffee Cola dari Pepsi.. memandangkan dah haus.. so layan ajer lah... sedap jugak.. then pi umah sorang lagi..

umah mamat ni memang meriah.. segan gilak aku nak masuk.. memandangkan dah sampai.. takkan nak lepak luar.. plannya angkut mamat ni lepak kat kedai mamak ker.. sekali mamat ni x boleh keluar.. so lepak lah dalam umah.. pekena makanan tradisi beliau.. yang dipanggil pastri..

aku memang x pernah makan... tapi memang kenyang.. stok adik beradik capatti.. tapi cappati gelap.. dia putih... wahai kawan.. aku rasa ko kena makan banyak lagi pastri tu.. baru cepat putih maaa.. hehehehehe.. jangan mara.. pasai aku tengah ngantuk gilak ni...

nak balik.. ajak dia sekali lagi pekena teh tarik.. sekali mak dia volunteer mau buat teh tarik..
waa ok jugak.. tak sampai 5 minit.. ada satu kakak ke mak cik ke yang hantar teh tarik.. yang penting bukan mak beliau... aku pun minum.. dan terkesima sekejap.. sekali tuan umah sound.. waa x sedap.. takkan aku nak sound kut.. bertambah kecik lah hati mamat ni..

lepas tu mak dia mai hantar satu teko.. dan test sekali lagi.. waa memang pelik rasanya.. dan aku x boleh nak condemn kat sana.. ada yang x kuar dari umah mamat ni karang.. mau tak kau kerabat dia penuh satu umah beb... mau kena usung kuar dari umah tu ada.. rasanya berjalan balik memang tiada harapan... muahahahahaha..

pagi tadi.. mimpi memang best... sepatutnya indah.. tapi alangkah.. ada orang panggil aku pulak dah terjaga... nak sambung lagi x dapat pulak... waaa cunnnya awek tu... adakah bakal isteri aku.. hehehehehe.. mimpi mandi bersama... ooo indahnya... mintak mimpi lagi malam ni...hehehehe

*/ adakah ni akibat dari minum Coffee Cola campur teh tarik pelik.. kalu macam tu tahun depan punyer raya lah kalu nak minum lagi... kekekekeke

No comments: