Thursday, November 10, 2005

pengaruh zorro masih menebal...



ari ni seperti biasa.. pi satu cafe nak buat satu point ajer network.. tapi mamat yang suruh aku tu macam nak buat network kat data centre.. dia punyer x menyempat... macam orang gilak.. aku sampai sana.. cafe dia punyer cun..

dia mintak external wiring.. so selalu aku buat macam tu.. tapi tauke cafe mintak conceal wiring.. mana dapat kawan.. mau conceal boleh.. RM 300 per point lah.. satu keje pulak aku nak belah dinding..

lepas usha tempat aku belah.. suruh bos dia kaw tim balik dengan tauke.. apa jenis wiring mau buat.. end-up.. dia mau simple ajer.. sebab upahnya pun x sampai RM 100.. kalu macam tu esok lah..

*/aku mau mimpi lagi.. muahahahaha

No comments: